Witcher 1 oynanmadan 2'ye geçilir mi?

@alpyigit1 @gserkon @Nightguardx @PaRaDoKs @batflleck @unlokidmurat @Beroski @Savage33 @Taha0982694 hocalar geri dönüşleriniz için teşekkür ederim fakat bazı arkadaşlar sanırım yanlış anlamış olayı: Arkadaşlar ben dövüş mekaniği, hikayesi gibi konulardan ziyade yukarıda yazdığım gibi oyunun sorunlu olmasından kaynaklı bıraktım. Daha ilk sahnede PC kendini uyku moduna alıyor falan, o yüzden 1 oynanmadan 2 oynanır mı diye sordum. Bu arada bu sorun hakkında da bilgisi olan varsa, yazarsa iyi olur. Mesela ben şimdi 2. oyunu yüklediğimde yine aynı sorun olur mu? Teşekkürler...

Witcher 1 ilk animasyonda uyku moduna atıyor PC'yi, bu yüzden oynayamadım henüz. Alalı 1 ay 4 gün oldu. Oynadığım süre ise 50 dk. İade isteği yolladım ve maalesef kabul edilmedi. Direk 2'ye geçsem sizce mantıklı mı olur yoksa hiç oyna mıyım mı? Gerçekten oynamak istediğim bir oyun fakat oyun tarafından bir sorun ile karşı karşıyayım ve oynayamıyorum. Okuduğum kadarıyla seriyi tek tek oynamak daha makulmuş fakat durumumda ortada...Fikirlerinizi bekliyorum dostlar...
Hikayesini dinle geç direk 2. oyunu oyna zaten witcher 1 remake çıkacak o zaman istersen tekrar dönüp oynarsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı