Witcher 1 ve 2 oynanmadan 3 oynanır mı?

Ben dizisini izlemiştim daha sonra da 1 ve 2 yi oynamadan 3ü oynadım ve çok sıkıntı yaşamadım hikayeyi oynarken sana da aynısını öneririm.
 
oynanmaz. oynanır diyen de çok şey kaçırmıştır. zamanında witcher 3 e direkt başlamıştım birkaç saat zor dayandım. ilk oyundan başlayın yavaş yavaş sıkıldıkça oynayın. hem kendinizi witcher evrenine hem de oynanış mekaniklerine ve dinamiklerine hazırlamış olursunuz. Witcher 1'e başlayıp hemen pes etmeyin. ilk 5 saatten sonra her oyun gibi o da alıştırıyor kendini. Kolay modta sadece main questleri yaparak gidin. Bana kalırsa witcher 1in hikayesi gayet güzel. 2 zaten hem oynanış olarak hem de hikaye olarak yeterli. Bu ikisini yarım yıla yayarak oynarsanız 3e geçtikten sonra zevkten dört köşe olursunuz. Bizzat kendi deneyimlerimden bahsediyorum. 1 ile 2 yi 6 ayda oynadım 3ü ise malum karantinadan dolayı 2 haftada 80 saat ile hayvanlarcasına oynadım. Toplamda dlcler ve yan görevler ile birlikte 125 saat oynanışım var. Bu tarz oyunlara alışmanız için seri olarak oynamanız gerekiyor emin olun internetten olmuyor o iş. Sadece kendinizi kandırmış olursunuz. 1e şimdiden başlayın. 2yi ve 3ü zaten bilgisayarınız kaldırmıyormuş. şuan gameplus geforce now için Türkiye'de çalışmalar yapıyor birkaç aya muhtemelen çıkacak. Alın bir üyelik rahatça ikinci ve üçüncü oyunuda bitirin bütün zevk sizin olsun.
 
Sistemin o kadar kötü ise 3'ü kaldırmaz büyük ihtimalle. Oynarsan da 1-2-3 olarak git. 1 eski bir oyun kontrolleri berbat ama hikayesi çok güzel. Eski gelirse özetini izle geç ama 3'ü oynamadan önce 2'yi kesin oyna.

Bu arada Witcher 2'nin optimizasyonu çok kötü çyani saçma bir şekilde kasabilir ama 3'ü oynayabilirsiçn onun yokluğunu hissetmezsin çsadece birkaç boşluklar olur hikayede.
 
Tavsiyem önce ilk 2 kitabı okuman, daha sonra 1. oyunun özetini dinlemen olur. Witcher 2 bence kesinlikle oynanmalı, 3. oyun üzerinde hem hikayede hem de bazı kararlar özelinde etkileri var.
 
Ben kitaplarını okumadım, Witcher 1'e bakmadım bile, Witcher 2'yi indirdim optimizasyondan dolayı çamur ayarlarda 15 FPS aldığım için oyunu saldım. Witcher 3'e geçtim (Ayarlar 900p Ultra-High karışık) aklımda hiç bir şekilde soru işareti olmadı. Oynanabiliyor.
Ayrıca bazı arkadaşlar Witcher 2'nin optimizasyon sorununun olmadığını söylemiş ama maalesef var 🙂.
 
Sende çalıştı diye optimazasyon sorunu mu yok?
Ben GTX 960 ile oyunu oynayıp bitirmiştim. Sorun da yaşamadım. İlk çıktığında vardı ama sonra yamalarla düzeltildi. GTX 960 üstü ekran kartı ve SSD varsa şu an tadından yenmez. Aslında ben oynadığımda SSD diskim yoktu. Bir de SSD ile denemek gerek. Diyalog sahnelerinde çok işe yarayacaktır.
Ben dizisini izlemiştim daha sonra da 1 ve 2 yi oynamadan 3ü oynadım ve çok sıkıntı yaşamadım hikayeyi oynarken sana da aynısını öneririm.
Diziden ben tat alamadım. Oyunu oynadıktan sonra izledim. Özellikle Yennefer beni hayal kırıklığına uğrattı. Kitaba ve oyuna göre Yennefer "güzelliğiyle erkeklerin aklını başından alır." Dizi de göremedik. Bir tek Yennefer de değil. Geralt tip olarak benziyordu. Kişilik konusunda sanki oyunda daha karizmaydı.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı