Çözüldü Witcher 2 zar kazanma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
6
Daha fazla  
Henselt'ın lanetini bozmak için Yahon'un mızrağının başını almam gerekiyor. Bunun için de zar oyunu oynamam lazım. Ama bir türlü beceremedim. Zar oyununu geçmeyi bilen var mı? Witcher 3'te Gwent görevlerini yapmamak için WinGwint(1) yazıyordum konsola. Witcher 2'de böyle bir seçenek varsa yapabilirim. Bu aptal görev için oyunu bırakmak istemiyorum.

Çözüm
Dostum nasıl yapacağımı bilmiyorum sorun orda. :d
Bu sana yardımcı olur dostum.

- Nothing: Attığınız zarların sıralaması ardışık değilse ve hepsinin değerleri farklıysa: 1-2-3-5-6
- Pair: Bir çift zar aynı değeri gösteriyorsa: 3-3-4-1-2
- Two Pairs: Bir çift zar bir değeri, bir çift zar da başka bir değeri gösteriyorsa: 1-1-4-4-5
- Three-of-a-Kind: Üç zar aynı değeri gösteriyorsa: 5-5-5-1-4
- Five High Straight: Zarlar 1'den 5'e kadar ardışık sıralıysa: 1-2-3-4-5
- Six High Straight: Zarlar 2'den 6'ya kadar ardışık sıralıysa: 2-3-4-5-6
- Full House: Bir çift zar bir değeri ve üç zar başka bir değeri gösteriyorsa: 4-4-6-6-6
- Four-of-a-Kind: Dört zar aynı değeri gösteriyorsa: 2-2-2-2-3
- Five-of-a-Kind: Beş zar da aynı değeri gösteriyorsa: 1-1-1-1-1
Henselt'ın lanetini bozmak için Yahon'un mızrağının başını almam gerekiyor. Bunun için de zar oyunu oynamam lazım. Ama bir türlü beceremedim. Zar oyununu geçmeyi bilen var mı? Witcher 3'te Gwent görevlerini yapmamak için WinGwint(1) yazıyordum konsola. Witcher 2'de böyle bir seçenek varsa yapabilirim. Bu aptal görev için oyunu bırakmak istemiyorum.
Dostum keyfine saatlerce zar atmışlığım var ya... Bu kadar dert edeceğin bir şey değil bu

Dostum nasıl yapacağımı bilmiyorum sorun orda. :d
Bu sana yardımcı olur dostum.

- Nothing: Attığınız zarların sıralaması ardışık değilse ve hepsinin değerleri farklıysa: 1-2-3-5-6
- Pair: Bir çift zar aynı değeri gösteriyorsa: 3-3-4-1-2
- Two Pairs: Bir çift zar bir değeri, bir çift zar da başka bir değeri gösteriyorsa: 1-1-4-4-5
- Three-of-a-Kind: Üç zar aynı değeri gösteriyorsa: 5-5-5-1-4
- Five High Straight: Zarlar 1'den 5'e kadar ardışık sıralıysa: 1-2-3-4-5
- Six High Straight: Zarlar 2'den 6'ya kadar ardışık sıralıysa: 2-3-4-5-6
- Full House: Bir çift zar bir değeri ve üç zar başka bir değeri gösteriyorsa: 4-4-6-6-6
- Four-of-a-Kind: Dört zar aynı değeri gösteriyorsa: 2-2-2-2-3
- Five-of-a-Kind: Beş zar da aynı değeri gösteriyorsa: 1-1-1-1-1

Çözüm
Dostum, teşekkürler öncelikle. Şuan bu mesaja bakarak oynuyorum bir yandan. Three-of-a-Kind geldi. Ne yapmam gerekiyor?
The Witcher 2 Assassins of Kings Enhanced Edition_2021.11.15-21.50.png

AHAHAHAAHAHAHA! Psikopata bağladım ama nasıl yaptığımı bilmeden yaptım. Sihirli sözüm şu oldu: Anamın ruhunu ortaya koyuyorum! Teşekkürler dostum çözüm olarak işaretleyeceğim. Bana delirdiğimden yardımı dokunmadı ama başkasına yardımcı olur belki.

AHAHAHAAHAHAHA! Psikopata bağladım ama nasıl yaptığımı bilmeden yaptım. Sihirli sözüm şu oldu: Anamın ruhunu ortaya koyuyorum! Teşekkürler dostum çözüm olarak işaretleyeceğim. Bana delirdiğimden yardımı dokunmadı ama başkasına yardımcı olur belki.
Geçmiş olsun dostum ama hallersin ya çok keyiflidir. Oyuna anlamın yolu pokerden geçiyor aslında.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı