Selam, Witcher 3'ü indirdim oynayıp kapattım ertesi gün açılmadı. Oyna tuşuna basıyorum biraz bekledikten sonra tekrar oyna tuşu geliyor. C++ 2012 ve 2013 kurulu olduğu için kurmadım. Uyumluluk sorunu gidericisini de kullandım ama olmadı. İndir sil yaptım ve dosyaları doğruladım ama olmadı. Kısacası bütün yöntemleri denedim. Not: Oyunu classic sürümünde kullanıyorum. Sonradan c++ 2010-2015 repair yaptım kurulu olmayanları kurdum ama sonuç vermedi.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
www.technopat.net
Ayrıca arka planda Discord (yasaklı olduğunu hatırlıyorum, yine de belirteyim dedim), MSI Afterburner ve benzeri uygulamalar varsa kapatıp tekrar deneyin.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
www.technopat.net
Ayrıca arka planda Discord (yasaklı olduğunu hatırlıyorum, yine de belirteyim dedim), MSI Afterburner ve benzeri uygulamalar varsa kapatıp tekrar deneyin.
www.technopat.net
Sizi uğraştırıyorum ama şuan uygun değilim yarın yapıp cevap vereyim
Raporu açtığım zaman boş çıkıyor. Process Monitor ile rapor oluşturmadan önce CTRL + R ile filtreyi sıfırlayıp tekrar rapor almayı dener misiniz?
Uzun süredir böyle bir sayım var ne yapmalıyım