Witcher 3 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10

GuideVerse

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 GB
Ekran kartı
930 MX
İşlemci
intel core İ5
Selam, Witcher 3'ü indirdim oynayıp kapattım ertesi gün açılmadı. Oyna tuşuna basıyorum biraz bekledikten sonra tekrar oyna tuşu geliyor. C++ 2012 ve 2013 kurulu olduğu için kurmadım. Uyumluluk sorunu gidericisini de kullandım ama olmadı. İndir sil yaptım ve dosyaları doğruladım ama olmadı. Kısacası bütün yöntemleri denedim. Not: Oyunu classic sürümünde kullanıyorum. Sonradan c++ 2010-2015 repair yaptım kurulu olmayanları kurdum ama sonuç vermedi.

Son düzenleme:
Rapor paylaşın bakalım.

Ayrıca arka planda Discord (yasaklı olduğunu hatırlıyorum, yine de belirteyim dedim), MSI Afterburner ve benzeri uygulamalar varsa kapatıp tekrar deneyin.

Rapor paylaşın bakalım.

Ayrıca arka planda Discord (yasaklı olduğunu hatırlıyorum, yine de belirteyim dedim), MSI Afterburner ve benzeri uygulamalar varsa kapatıp tekrar deneyin.
XBOX Gaming Service dahil mi bilmiyorum ama, kapattığım da sonuç aynı

Rapor paylaşın bakalım.

LogFile: https://drive.google.com/file/d/1Wgl2bqmGTNI6VuttW1ZnhaWEhQK_rZXk/view

Raporu açtığım zaman boş çıkıyor. Process Monitor ile rapor oluşturmadan önce CTRL + R ile filtreyi sıfırlayıp tekrar rapor almayı dener misiniz?
Sizi uğraştırıyorum ama şuan uygun değilim yarın yapıp cevap vereyim

Raporu açtığım zaman boş çıkıyor. Process Monitor ile rapor oluşturmadan önce CTRL + R ile filtreyi sıfırlayıp tekrar rapor almayı dener misiniz?
Uzun süredir böyle bir sayım var ne yapmalıyım

Sizi uğraştırıyorum ama şuan uygun değilim yarın yapıp cevap vereyim

Uzun süredir böyle bir sayım var ne yapmalıyım
Pardon, ne yapmam gerektiğimi anladım.

Oyun Steam'de çalışıyor olarak gözüküyor ama hiç açılmadığı için LogFile atamıyorum

Ek olarak RedLauncher'da açılmıyor

Dosya Ekleri

• Screen Shot 25.11.2024 at 11.37.png
    Screen Shot 25.11.2024 at 11.37.png
    1,6 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı