Witcher 3 alınır mı?

@SunSet, Oyuna yeni görevler falan ekliyor. Alınmaya değer. Arada 3 TL gibi bir fark var, koymaz bile.

Hocam bir ve iki serileri de var paketiyle alınır mı sizce? Ben de oynamadım ilk serisinden başlamaya değer mi grafik veya hikayesi nasıl merak edilecek durumu var mı? Yoksa Witcher 3 yeter mi?
Valla hocam sadece Witcher 3 için bile verilir gayet uygun yani. Ha tabii ki aldıktan sonra keyfine göre bakarsın ilk ve ikinci oyuna, eğer fotoğrafları videoları hoşuna giderse oynarsın.

@SunSet

1629898285521.png

Önce bunu alın, ardından aşağıdaki paketi alın. 1 ve 2.seriyi indirimle alırsınız. Witcher normalde 2.70 TL ancak 2.43 TL olarak gözüküyor. Ben de ikinci ve üçüncü seri olduğu için gözükmüyor.

@333365 Peki bir ve ikinci seriler nasıl? Hikayeleri üçüncü ile bağlıyor mu bir şeyi?
Sadece seçimlerinin etkisini bir miktar görüyorsun, onun dışında bağlayan pek bir şey yok. Üçü de farklı hikayeler anlatıyor:
1 - Çalınan Witcher sırlarını geri almaya çalışıyoruz.
2 - Kral katilini yakalamaya çalışıyoruz.
3 - Ciri'yi bulmaya çalışıyoruz.

Tavsiyem sırayla üç oyunun da oynanması. Üçü de mükemmel oyunlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı