Hmm, eğer öyleyse bilmemem çok doğal Çünkü Hearts of Stone ek paketini nedense sevmedim ve kötü sonla bitirdim. Anladığım kadarıyla güçlü bir zırh sanırım. Bilmiyorum ama büyük ihtimalle o zırhı bulmaya uğraşmam.
Hmm, eğer öyleyse bilmemem çok doğal Çünkü Hearts of Stone ek paketini nedense sevmedim ve kötü sonla bitirdim. Anladığım kadarıyla güçlü bir zırh sanırım. Bilmiyorum ama büyük ihtimalle o zırhı bulmaya uğraşmam.
Üzücü bir haberim var, bulamazsın. Oyun bittikten sonra o bütün karakterler oyundan siliniyor. Blood and Wine DLC'sinde Yennefer seçtiğin için DLC sonunda onu göreceksin.Eğer hiç kimseyi seçmediysen Ciri'yi görecektin(Ölmemesi lazım tabii, ölürse Dandelion geliyor). Triss'i seçseydin Triss'i görecektin.
Hocam bende Ciri ilk oyunda ölmemişti, Witcher olduğu sonla bitirdim oyunu. Ancak Blood and Wine DLC'sinde sonunda evime Dandelion geldi. Aslında ben Yennefer gelecek diye düşünmüştüm çünkü eş olarak onu seçmiştim. Ancak hiçbiri gelmedi. Ana karakterleri göremeden bitirdiğim için büyük bir boşlukta gibi hissediyorum. Onları görerek bitirmek isterdim.