Witcher 3 Balon mu?

Oyunda diyaloglardaki seçeneklerden başka pek bir RPG ögesi bulunmuyor, ben kötü bir oyun demedim zaten. Oyun güzel ama en iyi RPG olabilecek kadar RPG ögesi barındırmıyor.
Yok mu? Oyun başından beri yaptığın herşey oyunun finalini etkiliyor. Ayrıca yan görevlerde yaptığın bazı seçimler ana görevi etkileyebiliyor veya ana görevde yaptığın seçimler yan görevleri etkileyebiliyor. Birde görevleri yapma sırana göre bazı görevlerde farklılıklar ortaya çıkabiliyor. Onun haricinde bazı kişilere diklenirseniz bir şehir de her şeyi size pahalıdan satıp sizin sattıklarınızı ise ucundan alıyorlar. Yani RPG neyinde yok söyler misin?
Gelde bunu "witcher 3 de diyaloglardiyaloglar harici rpg öğesi yok" diyene anlat

RPG'nin rol yapmanın açılımı olduğunu biliyorsunuzdur umarım. Saydıklarınızın yarısı diyaloglardan doğan sonuçlar diğer yarısı da RPG ile alakası olmayan şeyler. Biraz RPG'nin açılımını öğrenseniz dediklerinizi kendiniz çürütürsünüz.

Ayrıca Witcher 3'e kötü demedim ne bu saldırı?

Simülasyon ve yarış tarzı oyunlar sevdiğim için ısınamadım ama balon olduğunu düşünmüyorum.

Başlarda böyle düşünebilirsin. Ama 3. oyundan başlayıp sonra oyunu beğenmedim de diyemezsin. Witcher oyunları geniş bir evrende geçiyor. 1. oyunu oynamadın hadi neyse ama 2. oyunu kesinlikle oynamalısın. Yan görevleri yaparak ilerle. Ben baron görevinin hikayesini çoğu oyuna değişirim. Hem oyunun nesini beğenmedin? Savaş sistemi iyi. Hikayesi iyi. Karakterleri iyi. Çeşitlilik bol. Açık dünya canlı. Oyun çok dolu ve kendini tekrar etmiyor. Grafikleri şuanda çıkan bazı oyunlara bile yerin dibine sokar. Üstelik sevmeme sebebin saçma. Hemde aşırı saçma. Sen oyunda witchersın. Müge Anlımıyım diyorsun ama Ciri senin için önemli. Nede olsa sen yetiştirip büyütüyorsun. Hem Wild Huntta Ciri'yi arıyor. Ve onla ilgili kötü planları var. Ve imparator oyunun başında seni görevlendiriyor. Ve en büyük aşkın Yennefer senden Ciriyi bulmanı istiyor. Baron görevini bitirmeden burda konuşma. O görev skyrim'in çoğu yan görevine bin basar.

601 saatim var Görevler kişiden kişiye göre değişir tabi.

Witcher 1'i 2 saat kadar oynadım ama çok eski mekanikleri olduğu için dayanamayıp bıraktım ve hikayesini okudum. Aynı şekilde 2. oyuna da öyle yaptım. 3. oyunu da sadece grafikleri beni tutuyor devam etmem için
Beni anlatmışsınız burada ben de 5-6 saat oynadım bir türlü sarmadı ama ilerleyen zamanlarda daha çok saracağını düşünüyorum, mutlaka devam edeceğim.

Oyun iyi hoşta insanlar sisiriyor. Ben de oyunu geçen hafta aldım. Oyun Novigrad'a gorevlerine başlayana kadar sarmadi. Özellikle Baron kismina tilt oldum. Koskoca Efsungeriz. Milletin karısını kızını biz niye arıyoruz. Bas Axii işaretini, konustur. Oyunun hikayesini pek beğenmedim şu anlık ama karakterler, dövüş, çeşitlilik ve harita büyüklüğü olarak gayet güzel. Birde gizlilik mekanikleri olsaydı keşke. Oynadığım oyunlarda düşmanlar varlığımdan haberdar olunca pek hoşuma gitmiyor. Şu an Skellige'ye gitmem lazım Ciri için ama başka bölgeye gitmeden önce olduğum bölgeyi temizlemek gibi bir huyum var

RPG'nin açılımını çok iyi biliyorum merak etme. Bir çokta RPG oyunu oynadım. Bence sen bilgini tekrardan gözden geçirmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…