Sürprizbozan Witcher 3 bitirdikten sonra bitiriş ekranı kısmı nasıl seçilir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yarst

Kilopat
Yer
Kaer Morhen
Daha fazla  
Meslek
Witcher
Arkadaşklar merhaba ben oyunu bitirdim ama hani en son hana git diye bir görev vardı ya kılıçı alıyorduk gidiyorduk ben ondan sonra tekrar serbest dolaşmayı seçtim ikinci görevleri yaparım diye ama yapasım yok şu an yani tekrar o hana git görevini nasıl yapacağım? Yüklemelerdede o görev yok güntaşından mı başlayacağım tekrar?

Dosya Ekleri

• The Witcher 3 Screenshot 2021.04.06 - 13.41.03.15.png
    The Witcher 3 Screenshot 2021.04.06 - 13.41.03.15.png
    522,4 KB · Görüntüleme: 70
Ayarlar > Jenerik > The Witcher 3.
Konudan ve yazı şeklinden bir şey anlamadım. Fakat oyun bittikten sonra zaten kaer morhen önüne atıyor seni ve o noktadan sonra ana görev ile bağlantılı yan görevler dışında kalan bütün yan görevleri DLC görevlerini yapabiliyorsun.
Ben de anlamadım.

Arkadaşklar merhaba ben oyunu bitirdim ama hani en son hana git diye bir görev vardı ya kılıçı alıyorduk gidiyorduk ben ondan sonra tekrar serbest dolaşmayı seçtim ikinci görevleri yaparım diye ama yapasım yok şu an yani tekrar o hana git görevini nasıl yapacağım? Yüklemelerdede o görev yok güntaşından mı başlayacağım tekrar?

Epilogue kısmında nasıl serbest dolaştın? Haritada ışınlanma kapalı olması gerekiyor. Ciri'ye dövdürdüğün kılıcı götürüp vermeden oyunu bitiremezsin.

Epilogue kısmında nasıl serbest dolaştın? Haritada ışınlanma kapalı olması gerekiyor. Ciri'ye dövdürdüğün kılıcı götürüp vermeden oyunu bitiremezsin.

Yok kaer morende doğdum sonra hana git diye bir görev çıktı ama ben oradan daha önce tekrar gidip verdiğim için yan görevleri yapayım diye yan görevlerin olduğu yere gittim bilmiyorum.

Yok kaer morende doğdum sonra hana git diye bir görev çıktı ama ben oradan daha önce tekrar gidip verdiğim için yan görevleri yapayım diye yan görevlerin olduğu yere gittim bilmiyorum.

Ve zaten şey yapacağım güntaşı görevini tekrar yapacağım sonra oradan o kralı öldürcem falan tekrar yapacağım onları cevaplar için teşekkür ederim yine de.
Oyundan ve görev menüsünden resim atar mısın?

Ya bir kere şey oldu verdim kılıcı sonra tekrar oyunu açtığımda serbestsin tarzından bir yazı çıktı öyle bende tekrardan şimdi o kılıcı verme görevini yapmak istiyorum demek istediğim bu da tam anlatamamamışım sadece ikincil görevler var şu an.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı