Witcher 3 Bitmesi Sonrası Oluşan Boşluk

WayneR

Hectopat
Daha fazla  
Geçenlerde Witcher 3'ü kötü sonla bitirdim daha sonra vicdan azabından sisler adası Save mi açtım ve oyunu iyi sonla bitirdim. Ama sonra içimde bir boşluk hissettim. Daha önce hiçbir oyun bana böyle bir etki bırakmadı bazılarına saçma gelebilir ama bana böyle oldu. Artık her kalktığımda "hadi Witcher'a devam edelim! " Diyemeyeceğim. Şimdi DLC'lere geldi sıra ama içimden bir ses "geraltın hikayesi bitti! " Diyor ve oynama isteğim kaçıyor. Şu an neden bu konuyu açtığımı sorguluyorum. Karakterlere çok bağlanmıştım. Sanırım bir noktada sorunun içimdeki boşluk ve yalnızlık olduğunu anladım...

Son düzenleyen: Moderatör:
DLC'lerdeki hikayelerin ana hikayeden daha ilgi çekici olduğunu düşünmüşümdür hep nedense

Aynısı Last of Us'ı oynadığımda da başıma geldi.

Bir kafamın içinde şu canlandı "Yerde Televizyonun önüde, elimde Dualshock, televizyonda her bölümden birer kare, hepsini de hatırlıyorum. Ben bu oyuna saatlerimi harcadım" diye düşündüm.

Çok güzel bi duygu bence.

En fazla 1-2 ay sürecek bir boşluk. Dizisini izleyebilirsiniz, kitaplarını okuyun. Bir şekilde unutursunuz.

DLC'deki hikaye güzel zaten oyunun kendi hikayesi kötü. Sebebi geçtiği zaman kötü. Oyunun %95'inde bir karakteri bulmaya çalışmayı bir insan nasıl sever onu da anlamıyorum. Güzelim Witcher evreninde güzel olayların geçtiği bir zamanı koymayıp Ciri'nin kaçtığı/kaçırıldığı zamanı yaşatmışlar.

Ben şahsen oyun bittikten sonra ayıptır söylemesi oyundaki bütün kızları tavlayıp yaklaşık oyunda 5 saat daha geçirmiştim.

Bu arada DLC'lerde Yennefer - Triss seçimi var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…