Sürprizbozan Witcher 3 Ciri sonu nasıl yapılmalı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Farukeralt

Zeptopat
Daha fazla  
Bu 2. oynayışım ilkinde kötü sona ulaştım tekrardan başladım. İsteğim Ciri'nin Witcher olması fakat şu an kafam karıştı ben radovidi öldürmeli miyim veya bağlantılı oldukları kişileri de öldürmeli miyim? Çünkü Skellige'ye gitmeden level kasmam lazım ve bu konu kafamı karıştırdı. İmparatoriçe olmasını istemiyorum hepsini öldürmeme rağmen imparatora götürmesem yine Witcher olur mu yoksa o görevlere dokunmamam mı lazım?

Ciri'yi Kaer Morhen kısmından sonra Emhyr'le görüşmeye götürürseniz, "Reason of State" (Devletin Hikmeti) yani Radovid'i suikast görevini de yaparsanız Ciri, Witcher mesleğini benimsemek yerine Nilfgaard İmparatoriçesi olmayı seçiyor.

Witcher sonu için eğer Emhyr'e götürecekseniz suikast görevini yapmayın. Götürmeyecekseniz yapabilirsiniz, Ciri yerine Emhyr yönetmeye devam ediyor.

Konuda "kötü son" bahsi geçmişken konuyla alakalı olduğunu düşündüğüm bi' alıntı yapayım, belki işinize yarar.
Kötü son her ne kadar ilk olarak Ciri'nin öldüğünü düşündürse de, Ak Ayaz'ı yendikten sonra ölmeyip sadece geri dönmemeyi seçmiş olması da mümkün/bi' ihtimal. Oyunun doğrudan söylediği bi' şey yok ne de olsa. Tabii günün sonunda değişen çok bi' şey olmaz ama yine de bilmek istersiniz belki.

En az 3 tanesini karşılamanız gerekiyor diye biliyorum.

- Kaer Morhen savaşından sonra kar topu oynamak ("Sana neyin iyi geleceğini biliyorum." gibisinden bi' diyalog, ikinci seçenekti sanırım).

İsteğe bağlı: - Kaer Morhen savaşından sonra Emhyr'i ziyaret etmesi için götürürseniz verilen parayı kabul etmemek.

- Sahire Locası'yla tek başına konuşmasına izin vermek.

- Avallac'h'ın laboratuvarı kısmında etrafı dağıtmasına izin vermek.

- Skjall'in mezarını birlikte ziyaret etmek.

Son düzenleme:
Ciri'yi Kaer Morhen kısmından sonra Emhyr'le görüşmeye götürürseniz, "reason of state" (devletin hikmeti) yani Radovid'i suikast görevini de yaparsanız Ciri, Witcher mesleğini benimsemek yerine nilfgaard imparatoriçesi olmayı seçiyor.

Witcher sonu için eğer Emhyr'e götürecekseniz suikast görevini yapmayın. Götürmeyecekseniz yapabilirsiniz, Ciri yerine emhyr yönetmeye devam ediyor.

Konuda "kötü son" bahsi geçmişken konuyla alakalı olduğunu düşündüğüm bi' alıntı yapayım, belki işinize yarar.

Yani kimi öldürürsem veya kimden taraf olursam olayım Ciri'yi Emhyr'e götürmediğim sürece, Ciri'nin mutluluğunu karşılamak şartıyla da Witcher olacak doğru mu anladım?

Son düzenleme:
Yani kimi öldürürsem veya kimden taraf olursam olayım Ciri'yi Emhyr'e götürmediğim sürece, Ciri'nin mutluluğunu karşılamak şartıyla Witcher olacak doğru mu anladım?
Ciri'yi Emhyr'e götürmediğiniz sürece, götürdüyseniz de Radovid'i suikast görevini yapmadığınız sürece öyle, aynen. @Farukeralt

Bana kalırsa Radovid'in savaşı kazanması sonucunda pek iyi bi' yönetimi olmadığı için her seferinde elemanı öldürmeye yardım etmeyi seçerdim, İmparatoriçe sonu da (benim için) günün sonunda Witcher sonuna kıyasla daha iyi ama yine de oyunu nasıl oynayacağınıza karışmak bana düşmez tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ciri'yi Emhyr'e götürmediğiniz sürece, götürdüyseniz de Radovid'i suikast görevini yapmadığınız sürece öyle, aynen. @Farukeralt

Bana kalırsa Radovid'in savaşı kazanması sonucunda pek iyi bi' yönetimi olmadığı için her seferinde elemanı öldürmeye yardım etmeyi seçerdim, İmparatoriçe sonu da (benim için) Witcher sonuna kıyasla daha iyi ama günün sonunda nasıl oynayacağınıza karışmak bana düşmez tabii.
tamamdır çok teşekkür ederim yardımınız için aynı şekilde ben de radovidi öldüreceğim şimdi Emhyr bey sonsuza kadar bekleyebilir

Ciri'yi Kaer Morhen kısmından sonra Emhyr'le görüşmeye götürürseniz, "reason of state" (devletin hikmeti) yani Radovid'i suikast görevini de yaparsanız Ciri, Witcher mesleğini benimsemek yerine Nilfgaard imparatoriçesi olmayı seçiyor.

Witcher sonu için eğer Emhyr'e götürecekseniz suikast görevini yapmayın. Götürmeyecekseniz yapabilirsiniz, Ciri yerine Emhyr yönetmeye devam ediyor.

Hocam ben vernon rochenin savaşı kazanmasını sağladım ve iyi son için yapılması gereken her şeyi yaptım fakat Nilfgaard'ın savaşı kaybetmesi gerekiyormuş bu durumda Ciri Witcher mi olacak kraliçe mi

Hocam ben vernon rochenin savaşı kazanmasını sağladım ve iyi son için yapılması gereken her şeyi yaptım fakat Nilfgaard'ın savaşı kaybetmesi gerekiyormuş bu durumda Ciri Witcher mi olacak kraliçe mi
Ciri'yi babasına götürmediysen kraliçe sonunu almayacaksın demektir.

Hocam ben Vernon Roche'un savaşı kazanmasını sağladım ve iyi son için yapılması gereken her şeyi yaptım, fakat Nilfgaard'ın savaşı kaybetmesi gerekiyormuş. Bu durumda Ciri, Witcher mı olacak, kraliçe mi?
Savaşı kazanan Roche değil, Nilfgaard...

Onun dışında Ciri yaşadığı sürece ikisi de "iyi son" sayılabilir.
İlla Nilfgaard'ın kaybetmesi gerekmiyor ayrıca. Ciri'nin "Witcher" ya da İmparatoriçe olması, Emhyr ile görüşmeye götürüp götürmemenize bağlı.

Benden önce Physcho yazmış zaten, Kaer Morhen Muharebesi sonrasında Ciri'yi Emhyr'e götürmediyseniz ve oyun sonunda Ciri yaşıyorsa , Witcher'lığı benimser. Böyle yaparsanız Ciri Witcher olurken, aynı zamanda Nilfgaard savaşı kazanabiliyor.
Emhyr'e götürdüyseniz, Nilfgaard kazandıysa ve Ciri yaşıyorsa yapacak bi' şey yok ama, İmparatoriçe olur.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı