Witcher 3 için Blood and Wine ve Heart of Stone DLC'lerini aldım. Yükledim ve Steam'den DLC bölümünden aktifleştirdim ama oyuna girince aktif olmasına rağmen DLC'lere dair bir şey gözükmüyor. DLC'leri silip yeniden kurdum yine çalışmadı, yardımcı olursanız sevinirim.
İndirilebilir içerik bölümü yok dosyaları kontrol ettim Blood and Wine ekstra bölümü var hatta müzikleri bile açıp dinleyebiliyorum yüklü olduğundan eminim ama etkinleştiremiyorum.
Yani başka ne yapabilirim anlayamadım DLC'leri baştan kurdum dosyaları doğruladım oyunu baştan silip yüklemek de istemiyorum internetim biraz yavaş işkence olur.
Yani başka ne yapabilirim anlayamadım DLC'leri baştan kurdum dosyaları doğruladım oyunu baştan silip yüklemek de istemiyorum internetim biraz yavaş işkence olur.
Aynı şeyden ben de muzdaribim hatta yukarıdaki arkadaş da bana yardımcı olmaya çalıştı aynı sorun şuan bende de var. Oyunu her şeyiyle silip tekrar yüklüyorum şuan umarım hallolur. Sen bir çözüm bulup paylaşırsan cok sevinirim. İnince ben de çözümünü buraya yazarım zaten.
Aynı şeyden ben de muzdaribim hatta yukarıdaki arkadaş da bana yardımcı olmaya çalıştı aynı sorun şuan bende de var. Oyunu her şeyiyle silip tekrar yüklüyorum şuan umarım hallolur. Sen bir çözüm bulup paylaşırsan cok sevinirim. İnince ben de çözümünü buraya yazarım zaten.
Ben de olmayınca sildim yeniden yükleyeceğim daha başlatmadım seninki bitince alıntılayarak yazarsan iyi olur görmüş olurum inince deneyeceğim yukarıda attığını