Witcher 3 DLC'lerin oynama sırası var mı?

• Konuyu başlatan Ctvxn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 27.302
Fark etmez, bağımsız içerikler. Lakin Heart of Stone kitle tarafından oynanış sırasında birincildir. Çünkü Heart of Stone, konu bakımından tamamen karamsardır ve Geralt bu belayı atlattıktan sonra cennet sıfatlı Toussaint'e gitmesi, DLC'leri oynayan biri için daha fazla haz vereceğini düşünmekteyim.

Fark etmez, bağımsız içerikler. Lakin Heart of Stone kitle tarafından oynanış sırasında birincildir. Çünkü Heart of Stone, konu bakımından tamamen karamsardır ve Geralt bu belayı atlattıktan sonra cennet sıfatlı Toussaint'e gitmesi, DLC'leri oynayan biri için daha fazla haz vereceğini düşünmekteyim.
Şu an ben ana oyunu oynuyorum daha bitirmedim, ve DLC'leri almadım şu an ucuz olanı alacağım, DLC'lerde ana hikayedeki seçimimize göre Triss veya Yen karşımıza çıkıyor mu?

Şu an ben ana oyunu oynuyorum daha bitirmedim, ve DLC'leri almadım şu an ucuz olanı alacağım, DLC'lerde ana hikayedeki seçimimize göre Triss veya Yen karşımıza çıkıyor mu?
Evet. Bu kadarı yeterli farklı kişilerde olabiliyor spoi olmasın.

Oyunu henüz bitirmedim lütfen spoiler vermeyin de bir şey soracağım, ben şimdi Hearts of Stone ve Blood and Wine aldım. Oyunu bitirdikten sonra hangisine nereden başlayacağım ve hangisinden başladığımı nereden bileceğim?
İlk önce Hearts of Stone görevlerini yapacaksın. Bu görevler mavi renkte karşına çıkacak. Blood and wine görevleri kırmızı olacak. Başlayınca direkt anlarsın zaten.

Witcher 3 orjinal hikayeyi oyna, ardından Heart of Stone ve hemen ardından Blood & Wine oynayacaksın.
İlk önce Hearts of Stone görevlerini yapacaksın. Bu görevler mavi renkte karşına çıkacak. Blood and wine görevleri kırmızı olacak. Başlayınca direkt anlarsın zaten.
Peki Witcher 2 Save Game'i senkronize etmenin faydası nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı