- Makaleler
- 4
Hangisini önce oynamam gerekir? Yoksa fark etmez mi?
Şu an ben ana oyunu oynuyorum daha bitirmedim, ve DLC'leri almadım şu an ucuz olanı alacağım, DLC'lerde ana hikayedeki seçimimize göre Triss veya Yen karşımıza çıkıyor mu?Fark etmez, bağımsız içerikler. Lakin Heart of Stone kitle tarafından oynanış sırasında birincildir. Çünkü Heart of Stone, konu bakımından tamamen karamsardır ve Geralt bu belayı atlattıktan sonra cennet sıfatlı Toussaint'e gitmesi, DLC'leri oynayan biri için daha fazla haz vereceğini düşünmekteyim.
Evet. Bu kadarı yeterli farklı kişilerde olabiliyor spoi olmasın.Şu an ben ana oyunu oynuyorum daha bitirmedim, ve DLC'leri almadım şu an ucuz olanı alacağım, DLC'lerde ana hikayedeki seçimimize göre Triss veya Yen karşımıza çıkıyor mu?
İlk önce Hearts of Stone görevlerini yapacaksın. Bu görevler mavi renkte karşına çıkacak. Blood and wine görevleri kırmızı olacak. Başlayınca direkt anlarsın zaten.Oyunu henüz bitirmedim lütfen spoiler vermeyin de bir şey soracağım, ben şimdi Hearts of Stone ve Blood and Wine aldım. Oyunu bitirdikten sonra hangisine nereden başlayacağım ve hangisinden başladığımı nereden bileceğim?
Witcher 3 orjinal hikayeyi oyna, ardından Heart of Stone ve hemen ardından Blood & Wine oynayacaksın.
Peki Witcher 2 Save Game'i senkronize etmenin faydası nedir?İlk önce Hearts of Stone görevlerini yapacaksın. Bu görevler mavi renkte karşına çıkacak. Blood and wine görevleri kırmızı olacak. Başlayınca direkt anlarsın zaten.
Bir fikrim yok ben senkronize etmeden direkt 3 oynamıştım. Çok bir şey değişeceğini sanmıyorum.Peki Witcher 2 Save Game'i senkronize etmenin faydası nedir?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.