Witcher 3 dünyanın en iyi oyunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
The Witcher 3 sevdiğim ve kaliteli bulduğum bir oyundur. Ancak RDR2 ile karşılaştırmak bile mümkün değil. RDR2 hiçbir oyun firmasının yapamayacağı kadar kaliteli ve zirve noktada olan bir oyun. Oyunun her karesinde Rockstar'ın tecrübesini hissedebiliyorsunuz. Witcher 3 için aynısını söyleyemem, zayıf olduğu noktalar var.

Bir üst segment olduğunu söyledim zaten. Oyunu eleştirmek istersem RDR 2 de silah seçme mekaniği. Başka bir kusuru yok.
 
RDR 2 ve The Witcher 3 oynayan biri olarak söylüyorum. Henüz RDR 2 bitmedi ama. RDR 2 daha bir üst segment. Bu alanda. Olmuş yani adamlar bir üst çıtaya çekmişler oyunu. Bazı oyunları ilk görüşte seversin. Buna ilk örneğim Batman Arkham Knight. Bazı oyunları zamanla seversin. O oyunda RDR 2'dir.

Hocam siz sürekli Arkham Knight öven kişisiniz değil mi? :D bir yerden hatırladım sizi.
 
Hocam siz sürekli Arkham Knight öven kişisiniz değil mi? :D bir yerden hatırladım sizi.

En sevdiğim oyunlardandır. Evet o kişi benim. Bruce wills benim.:DEpic Games bir iyiliği varsa beni Arkham Knight ile buluşturdu. Yetmedi. Gititk Gotham dizisini bitirdim. Şimdi RDR'ye taşındık. Orada ziyarete beklerim reis. Kovboy şapkam la beraber. Göklerde uçan adam kovboy oldu be. Hayat çok acımasız.:D
 
Dünyanın en iyi oyunudur. Hikaye olarak rockstarın oyunlarından çok daha iyi zaten. DLC si bildiğin yeni oyun. Piyasada bundan daha iyi oyun yok.
 
En sevdiğim oyunlardandır. Evet o kişi benim. Bruce wills benim.:DEpic Games bir iyiliği varsa beni Arkham Knight ile buluşturdu. Yetmedi. Gititk Gotham dizisini bitirdim. Şimdi RDR'ye taşındık. Atlarla. Orada ziyarete beklerim reis. Kovboy şapkam la beraber. Göklerde uçan adam kovboy oldu be. Hayat çok acımasız.:D

Üç adımdan dördünde Batmobile savaşı olmasa kusursuz oyun
 
Rockstar'dan daha iyi hikaye kısmında patladım hocam hakkınızı helal edin.

Rockstar hikayede çok ileri seviye bir şirket değil aslında. Oyunlarında karakterler, espriler, detaylar daha çok öne çıkar, hikayeleri ise klişedir. Witcher bir kitap uyarlamasıdır, bu nedenle ikisini birbiriyle kıyaslamak da yanlış olur, çünkü Witcher'da lore çok daha geniş. Storytelling olarak kıyaslamak daha doğru olur.

RDR serisini hikaye bakımında kıyaslamak için Last of Us daha uygun, malum ikisinin de senaryosu oyun için yazıldı. Bu ikisini toplasak da bir Elder Scrolls serisi olamıyor hikayede tabii, herifler ayrı bir dünya yarattılar.
 
Hikaye kısmında tokat manyağı yapar kesinlikle doğru. Eline kalem alan herkes rdr nin GTA nin hikayesini yazabilir. Ama kimsenin kalemi witcher hikayesini yazacak kadar etkili olamaz. Grafik ve fizik RDR nin daha iyi.( Çıkış yılına bağlı olarak tabi rdr daha sonra çıkmış bir oyun). Rdr durağan sıkıcı bir oyun. Bir çete muhabbetinden ibaret. Witcher hikayesiyle ve atmosferi ile çok daha ileride. Evet bende witcher'in üstüne oyun oynamadım henüz. Grafik ve fiziği şuanın şartlarına göre guncelleseler witcher'in içinden 3 tane rdr2 çıkar. Rockstar fanı olmanin bir lüzumu yok sadece gerçekçilik konusuna çalışıyorlar ve işlerini o konuda iyi yapıyorlar. Ama ben bir oyuncuyum bana gerçek değil alışılmışın dışında şeyler lazım çünkü adı üstünde bu bir oyun. Farklı birşeyler olması lazım yani içinde. Maalesef ben ne GTA da ne de RDR de bunu göremiyorum. Bunların hepsi de benim şahsi fikrimdir. Zevk alan arkadaşlara da saygı duyuyorum. Ben hiç zevk almadım RDR oynarken. Bitirdiğim oyunlar içinde beni en az saran oyun rdr2 dir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı