Witcher 3 Ekran Görüntüleriniz

Ben de atayım bari son ssleri :)
292030_screenshots_20210314204848_1.jpg
292030_screenshots_20210320233442_1.jpg
292030_screenshots_20210320235218_1.jpg

Ben Yrden kullanmıştım orada. Aşırı zor gelmedi bana ama uğraştırmıştı. Ben aşırı gerilmiştim oradaki tipinden dolayı😬
DLC'ye yeniden başlayacağım zaman hepsiyle birden savaşmayı deneyeceğim, vuruşlarım biraz rastgele olacak ama umarım başarırım :)

O boss çok zor değildi ama tek sıkıntısı tek atmasıydı :D %1 canı kaldığında güçlü saldırısını dodgelayamamıştım ve tek yemiştim.
Aynen, bossu asıl zor yapan güçlü saldırısı olabilir. 7 tane atağını counter attack yapabiliyorsam diğer 3 tanesi güçlü saldırı olduğu için onları counter attack yapamıyordum.

Aynen, bossu asıl zor yapan güçlü saldırısı olabilir. 7 tane atağını counter attack yapabiliyorsam diğer 3 tanesi güçlü saldırı olduğu için onları counter attack yapamıyordum.
Olgierd'in hayaletleri ile dövüşürken hepsini birden tetikleyip kesersen başarım açılıyor. Eğer ben kesemiyorum diyorsan taktiği var. Hayaletlerin hepsini tetikleyip genel canı yarıya kadar indirdikten sonra kılıca yağ uygulayıp tam onlar sana doğru güç saldırı yapıp üzerine doğru atılırlarken anafor kullanman gerek vurduklarının hepsi miss giriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı