Çözüldü Witcher 3 Eksik açıklamalı görev

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Çözüm
Bence sen görevi takip etmiyorsun. Görev aşamaları okuduğum kadarıyla gayet açık ve konum gösterecek şekilde. Leylak ve bektaşi üzümleri görevinin bir aşaması bu görev. Dolayısıyla onda bir şey yapmak gerekmiyordur diye düşünüyorum.

Burada da söylediklerime ters düşen bir şey gözüme çarpmadı.

Ekran Görüntüsü (5096).png

Ekran Görüntüsü (5097).png
Ekran Görüntüsü (5098).png
3. Oyundan başladıysanız çok geç olmadan 2. oyuna dönün (1 oyun teknik açıdan iyi değil o yüzden 2 dedim.) ve 2. oyunu oynayıp 3'e dönün. Witcher evrenine aşina değilsiniz belli ki yoksa şimdiye çıldırıyor olmanız gerekirdi.
1ide oynamalı bence.İlk witcher 1i indirdim,daha seriye ilk defa başlamışım.Oynadım 1 saat sonra bu nasıl oynanış diyip silip sonraki gün geri yükleyip yine oynadım :D

1 saat dayanınca sonra alışıyorsun ve hikaye olarak diğer oyunlardan farkı yok harika oyun..ve katılıyorum kral keşke hafızam silinsede 1 kere daha bitirsem şu seriyi.Daha iyisi gelmedi

1ide oynamalı bence.İlk witcher 1i indirdim,daha seriye ilk defa başlamışım.Oynadım 1 saat sonra bu nasıl oynanış diyip silip sonraki gün geri yükleyip yine oynadım :D

1 saat dayanınca sonra alışıyorsun ve hikaye olarak diğer oyunlardan farkı yok harika oyun..ve katılıyorum kral keşke hafızam silinsede 1 kere daha bitirsem şu seriyi.Daha iyisi gelmedi
Hocam yaklaşık 3 4 saat oynadım ama bir yerden başka bir yere gitmek insanı çok yoruyor...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı