Witcher 3 Eşkiyalar ölmüyor

AzpheduS

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
1605191232629.png

Gördüğünüz resimdeki görevdeki eşkiyaları öldüremiyorum. Oyunda yeniyim.

Onların can barlarının üstünde bir işaret var. Bu işaret senden çok güçlü olduklarını, yani kolay kolay öldüremeyeceğini söylüyor. Seviye atlayıp tekrar öldürmeyi deneyebilirsin.

Bu işaret zaten görevin üstünde de mevcut. Bu görevi şu an yapman çok zor.

Birkaç yan görev yapıp seviye atlasan daha iyi olur. Bende ilk başladığımda sadece ana görev odaklı oynamıştım benim öldürmemde çok uzun sürmüştü Triss zaten hiç hasar vurmuyor.

Seviyeleri sizden çok yüksek olduğu için öyle olması lazım. Yan görevler yapıp seviyenizi yükseltin, Witcher okullarının teçhizatlarını bulun ve yükseltin.

Bu oyunu sindire sindire oynamalısın sana tavsiyemdir. Yan görevler, kontratlar olabildiğince yapmaya çalış ve seviye atla. Ana görevler için acele etme. Emin ol oyundan daha çok zevk alacaksın. Bitince üzüldüğüm nadir oyunlardan.

Witcher 3 oynadığım ilk RPG oyunu olacak. Yani sadece oyun değil RPG oyunları konusunda da bilgim yok. Görevden nasıl çıkabilirim? Bir yolu var mı? :D

Seviyen oldukça düşük olmalı. 10 levellik bir eşkıyanın üzerinde bile kurukafa ikonu varsa, sen yaklaşık 6 level falansındır. Seviyeni atlatman lazım, başka bir çaresi yok. Oyun zorluğunu da düşür fakat çok bir fayda etmeyecek. Çünkü senin hasarın çok az, onların hasarı fazla olacak. Muhtemelen Velen'deki görevleri atlayıp Novigrad'daki görevlere geçtin. Yoksa 10 leveldan düşük olamazdın. J tuşuna basıp ve ekran görüntüsü atar mısın?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı