Gemideki cin tek atıyor, bossları kesmenin sırrı iyice karakteri kasıp da gitmek mi? Ama haritada göremiyoruz ki boss olduğunu, birden karşımıza çıkıyor. Cin görevi nasıl yapılır?
Full build ile gittim yanına. Kedi okulu teçhizatı usta seviyedeydi. Evrim geçiriyor daha da güçleniyor canı azaldıkça. Sonra 8-10 tane falan kalbi varmış meğersem onları kesmeye çalışıyorsun. Çözene kadar uğraştırdı çok.
Full build ile gittim yanına. Kedi okulu teçhizatı usta seviyedeydi. Evrim geçiriyor daha da güçleniyor canı azaldıkça. Sonra 8-10 tane falan kalbi varmış meğersem onları kesmeye çalışıyorsun. Çözene kadar uğraştırdı çok.
Evet mantığını çözmek lazımdı. Igniye karşı çok dayanıksız Dettlaff. O doğma şeylerine Igni attım deli gibi canı gitti. He iyi vuruyor o ayrı. Sağolsun kırlangıç işimi gördü orda.
Hocam simya bölümüne gelin. Gerekli malzemeleri toplayın ve üretin. Witcher'ı iksirsiz oynamak zordur. Özellikle önceden toksisite buildi ile oynamış biri olarak söylüyorum. İksirler çok işinize yarayacak.
Yeni görevdi o sanırsam. Biraz seviye kasın. Blizzard iksiri şuan çok güçlü. Onu kullanın halledersiniz.
Evet mantığını çözmek lazımdı. Igniye karşı çok dayanıksız Dettlaff. O doğma şeylerine Igni attım deli gibi canı gitti. He iyi vuruyor o ayrı. Sağolsun kırlangıç işimi gördü orda.