Sürprizbozan Witcher 3 gemideki görev nasıl yapılır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ysfakbyr06

Kilopat
Gemideki cin tek atıyor, bossları kesmenin sırrı iyice karakteri kasıp da gitmek mi? Ama haritada göremiyoruz ki boss olduğunu, birden karşımıza çıkıyor. Cin görevi nasıl yapılır?

Neyi attınız hocam klasöre ben öyle bir şey demedim ki ya. Ayrıca Ciri bu şekilde yazılıyor. C büyük şekilde. Harflere dikkat edin demiştim.

Steam'in klasorune girdim senin verdigin generale yazdim konsol aciliyor ama calismiyor

Neyi attınız hocam klasöre ben öyle bir şey demedim ki ya. Ayrıca Ciri bu şekilde yazılıyor. C büyük şekilde. Harflere dikkat edin demiştim.

Tamam yaptım teşekkürler

Reinald bossuna 3 vurusta indirdim gectim boss cokiyi

Nasılsın Witcher senin sayende bossları geçtim

Son düzenleme:
Hile ile oynarken zevk alıyorsanız bir şey diyemem.

Hileyi kapatacağım zor bölümlere gelirsem aktif ederim

Hile ile oynarken zevk alıyorsanız bir şey diyemem.

Bosslara 3 vuruşta öldürüyorum konsola ne yazarsam geri eki gücüne ulaşır acaba?

Hileyi kapatacağım zor bölümlere gelirsem aktif ederim

Bosslara 3 vuruşta öldürüyorum konsola ne yazarsam geri eski gücüne ulaşır acaba?

Son düzenleme:
Hileyle kurt adam cadı kestim normalde kesemezdim oyunda 24 saatim var daha erken mi biter oyun normal oynayıştan oyun hileyle kaç saatts biter tam olarak bide hile kullanmamı tavsiye eder misin yoksa oynayımmı
Dostum oyunlar senin eğlenmen için vardır. Nasıl eğleniyorsan öyle oyna. Ama ben hayatım boyunca hile kullanmadım ve çok eğlendim. Ben önermem, asla da önermedim. Eğer oyunu bitirmekse amacın herkese tek at hikayeyi de boşlukla geç hemen bitsin ama Witcher'ın hikayesi çok iyidir. Ben senin yerinde olsam oyunu iyice kavrar en baştan başlardım. Oyunu fazla bilmiyorsan rehberlerimden oyun hakkında bilgiye ulaşabilirsin.

Son düzenleme:
Dostum oyunlar senin eğlenmen için vardır. Nasıl eğleniyorsan öyle oyna. Ama ben hayatım boyunca hile kullanmadım ve çok eğlendim. Ben önermem, asla da önermedim. Eğer oyunu bitirmekse amacın herkese tek at hikayeyi de boşlukla geç hemen bitsin ama Witcher'ın hikayesi çok iyidir. Ben senin yerinde olsam oyunu iyice kavrar en baştan başlardım. Oyunu fazla bilmiyorsan rehberlerimden oyun hakkında bilgiye ulaşabilirsin.

En baştan başlayacak kadar oynayamıyorum günde 1 saat oynayıp çıkıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı