Sürprizbozan Witcher 3 gemideki görev nasıl yapılır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ysfakbyr06

Kilopat
Gemideki cin tek atıyor, bossları kesmenin sırrı iyice karakteri kasıp da gitmek mi? Ama haritada göremiyoruz ki boss olduğunu, birden karşımıza çıkıyor. Cin görevi nasıl yapılır?

Dediklerinizi yapacağım teşekkür ederim benimle ilgilendiginiz icin

Hiç yapamıyorsan hile aç one hit kill. Sen ona tek at.
Hileler trojan içeriyor laptopum çökmesine izin veremem hatta oyunları bile orjinal alıyorum torrent kullanmıyorum

Herkes kılıcı yağlayın diyor nasıl yağlanır kılıç

Dediklerinizi yapacağım teşekkür ederim benimle ilgilendiginiz icin

Hileler trojan içeriyor laptopum çökmesine izin veremem hatta oyunları bile orjinal alıyorum torrent kullanmıyorum
Hocam Witcher'ın kendi konsolu var. god yazarak ölümsüz ve likeaboss yazarak rakibin mevcut cannın %70'i kadar hasar verebilirsiniz. Konsolu açmak için bin config base'e gelin. General.ini'ye DBGConsoleOn=true ekleyin ve kaydedin. Sonra ESC'nin altındaki tuşla açın.

Bir de gümüş kılıç yaratıklar için ya insanlara vurunca tekliyor ama insanlara özel celik kılıç mi daha iyi

Herkes kılıcı yağlayın diyor nasıl yağlanır kılıç
Öncelikle yağ üretmeniz gerekiyor. Yine simya kısmından üretebilirsiniz. Yaratık külliyatından hangi canavara ne etkili görebilirsiniz. Yağlamak için ise envantere girin ve iksir kısmına gelin. Orada yağlar var. Kılıcınıza sürüklemeniz yeterli.

Bir de gümüş kılıç yaratıklar için ya insanlara vurunca tekliyor ama insanlara özel celik kılıç mi daha iyi
Silver for Monsters diye bir söz vardır. Hocam gümüş kılıç canavarlar için. Çelik ise insanlar için. Eğer canavarlara karşı çelik kullanırsanız hasar atamazsınız ve kılıcınız hızlı kırılır. Gümüş için de geçerli.

Bu konsola ölümsüzlük hilesini yazsam god. Diye geri eski haline nasıl ceviririm ölümsüzlük nasıl kapanir

Cin görevi için lvl 7 çok erken bu arada. Haritada deli gibi gezinmek yerine görevler sayfasında sana çıkan ana, yan ve efsunger kontratı görevlerini işaretle onlara git. Önerilen seviyeler zaten yazıyor. Giderken arada haritaya bak soru işaretlerine hazinelere vs uğra. Böyle oynamazsan oyunun hikayesi çorba olur. Ayrıca bu şekilde yeni görevler açılıyor. Uğradığın mekanlardaki panolarda efsunger kontratları var. Hepsine tıkla yeni görevleri öyle aç. Aynı zamanda o metinlerde güzel içerikler var. Kimisi komik kimisi Easter egg. Witcher böyle oynanır. Yağmaladığın kitapları, mektupları okuman gerekir. Pata küte bir yapım oynamıyorsun. Bir eser, bir külliyat oynuyorsun

Bu arada Cin görevi için senin Skellige de olman lazım. 7 lvl da Skellige de ne işin var? Hadi Skellige ye gitmişsin, o görev Yennefer ile arandaki romantizmle alakalı bir görev. Öncesinde başka şeyler yaşanmalı.

Umarım görevi karıştırmıyorumdur

Yaptım kodlar çalismiyor konsol calisiyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…