Witcher 3 gerçekten güzel mi?

• Konuyu başlatan hobidi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 164
  • Görüntüleme 10.276
Full DLC ile oynayacağım RTX 2060 ekran kartı var oyun gerçekten abartıldığı kadar güzel mi? Ortalama kaç saat sürer DLC ile oyunu bitirmem? RDR2'den sonra çok yabancılık çeker miyim?

Oyunun ana hikayesi 50-60 saate yakın sürüyor heart of stone DLC'si 10 saat Blood and Wine DLC'si her şeyiyle sana 30 saate yakın oynanış süresi veriyor DLC'ler bile sanki ana oyun gibi harika hikayelere sahip ben oyunu tüm DLC'ler yan görevler vs. 200 saaten fazla oynamışımdır Witcher çok iyi bir aksiyona dövüş sistemine ya da RPG öğelerine sahip değil ama bu ikisi bir araya getirebilen en iyi örneklerden biri oyunda yaptığın seçimlerin gerçekten hikayeyi etkilediğini sana hissettiriyor ben oynarken her saniyesinde hiç sıkılmadan oynadım kesinlikle oynamanı tavsiye ederim.

Full DLC ile oynayacağım RTX 2060 ekran kartı var oyun gerçekten abartıldığı kadar güzel mi? Ortalama kaç saat sürer DLC ile oyunu bitirmem? RDR2'den sonra çok yabancılık çeker miyim?
Oynadığım en iyi oyunlardan biri,çok övülüyor diye skyrim 5'ide bitirdim ama witcherdan aldığım zevkin yarısını almadım.Rpg oyunlarını seviyorsan witcher 3'üde kesin seversin ama.

Bu videodaki modları da yükledin mi efsane olur 🔥

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de ilk başta oynasam mı, oynamasam mı emin olamamıştım. Genel olarak çok sevildiği ve arkadaş önerdiği için aldım. İlk başlarda biraz alışmaya çalışsam da en sonunda en sevdiğim oyunlar arasına girdi. Bence alınır.

Güzel oyunda biraz overrated gibi ha? Bunu söylediğim için önde Enis abi olmak üzere Witcher fanları tarafından linçleneceğim ama olsun.

Çok oyun bitirdim hiçbir oyun fanı olmadım ama. Enis hoca tavsiye ettiği oyunlarda pişman etmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı