Çözüldü Witcher 3 "Giriş noktası bulunamadı" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 8.1

TheMeteAdam

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11600K, 16 GB Team Force 3200 mhz 16Cl, Sandisk SN570 500GB, Toshiba Mq01abd100 1TB, Rx 7600, MSI H510M-A PRO.
Meslek
Day Trader
1615555678515.png

Öncesinde DLL dosyalarının eksik olmasından dolayı hata veriyordu, gerek dosyaları indirdim ancak bu sefer de böyle bir hata ile karşılaştım. Her yerde araştırdım ancak böyle bir hata ile karşılaşan olmamış. Yardım edebilirseniz sevinirim.

Çözüm
Sorunu oyunun kurulu olduğu konumun masaüstü olmasında buluyorum. Kaldırıp kurun, kurulumun kendisinin klasör oluşturmasına izin verin. Hatta en iyisi, satın alın. Emin olmamakla beraber korsan kaynaklı da olabileceğini düşünüyorum.
Unuttuğunuz nokta, ilk sefere özgü destek veriyoruz. Rapor paylaşın konu sahibi.

Tamam ben korsan olduğunu kabul ediyorum, sadece bu sorun çıktı ben çözümünü istedim.
Korsan olmayan oyunlarımda da aynı sorunu yaşıyorum.

Hocam öyle diyorsunuz da oyunun dosya konumuna bakmadınız herhalde. Hangi oyun böyle dosya konumu yapıyor?

Eki Görüntüle 918844

Zaten o dosya konumu yapmadı ben onu o konuma taşıdım.

Evet işte. Oyun korsan belli. Masaüstüne oyun kuran bir program mı var?

Hocam zaten masaüstüne kurmadı, işte hiçbir yere kurmadı. Ben zorla onu masaüstüne aldım. DLL hataları verdi. DLL yükleyip çalıştırdım, anca o şekilde masaüstüne atabildim. Masaüstüne bile kurmadı zaten.

Rapor nerede? Yaptığınız işlem pek tavsiye edebileceğim türden değil. Diğer oyunlar da mı masaüstü dışında bir yere kurulmuyor?

Rapor nerede? Yaptığınız işlem pek tavsiye edebileceğim türden değil. Diğer oyunlar da mı masaüstü dışında bir yere kurulmuyor?

Bundan önce gerçek Fall Guys aldım ancak sadece Steam'den girme butonu çıkıyordu, yani hiçbir yere kurulmamıştı. Ayrıca zaten aynı hatayı veriyordur. Rapor hazırlayamadım. Şu anlık PC'de değilim. Yarın ilk iş rapor hazırlarım.

Eki Görüntüle 918817

Öncesinde DLL dosyalarının eksik olmasından dolayı hata veriyordu, gerek dosyaları indirdim ancak bu sefer de böyle bir hata ile karşılaştım. Her yerde araştırdım ancak böyle bir hata ile karşılaşan olmamış. Yardım edebilirseniz sevinirim.

Steam'den orijinalini al, korsan da yükleme. Bana bir kez trojan bulaştı. McAffe olmasaydı yerdi bilgisayarı o trojan.

Sorunu oyunun kurulu olduğu konumun masaüstü olmasında buluyorum. Kaldırıp kurun, kurulumun kendisinin klasör oluşturmasına izin verin. Hatta en iyisi, satın alın. Emin olmamakla beraber korsan kaynaklı da olabileceğini düşünüyorum.

Çözüm

Hocam teşekkürler ancak kendisi klasör oluşturmuyor, o yüzden zaten ben klasör oluşturmak zorunda kaldım. Gene de teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı