Çözüldü Sürprizbozan Witcher 3 görevi bugda kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

S.İlbey

Yoctopat
Daha fazla  
The Witcher 3'te Triss ile hamama gitme görevinde beraber hamama doğru yürüyorduk. Ondan sonra konuşma tuşuna yani E tuşuna bastım. Ondan sonra turuncu yazıyla (görev yazısı) ona bastım. Ondan sonra ise Triss ile beraber görevi yaptık fakat sonra baştaki görevi yapmaya döndüğüm zaman Triss eski ev sahibi tarafından atıldığı eve spawn olmuştu ve Triss'in yanına gittiğim zaman benimle beraber hamama gelmediği için görev ilerlemiyor.

The Witcher 3'te Triss ile hamama gitme görevinde beraber hamama doğru yürüyorduk ondan sonra konuşma tuşuna yani e tuşuna bastım ondan sonra turuncu yazıyla(görev yazısı) ona bastım ondan sonra ise Triss ile beraber görevi yaptık fakat sonra baştaki görevi yapmaya döndüğüm zaman Triss eski ev sahibi tarafından atıldığı eve spawn olmuştu ve Triss'in yanına gittiğim zaman benimle beraber hamama gelmediği için görev ilerlemiyor.
Fotoğraf lazım olursa
resim_2024-06-13_153224759.png
Ekran görüntüsü 2024-06-13 153133.png
Ekran görüntüsü 2024-06-13 153133.png

Son düzenleme:
Çözüm
Görevin Fandom Wiki sayfasının "Notes" kısmında Triss olmadan hamama giderseniz ara sahne girip görevin normal şekilde devam edeceği ve Triss'in geleceğini yazmışlar ("While rushing to the bathhouse" paragrafı). Deneyin isterseniz.
Eski ve yakın bir save dosyasına dönebilirsiniz. Ayrıca, dosya doğrulama yapmayı deneyebilirsiniz. Belki bozulan bir dosya mevcutsa, sorununuzu çözebilir.

Görevin Fandom Wiki sayfasının "Notes" kısmında Triss olmadan hamama giderseniz ara sahne girip görevin normal şekilde devam edeceği ve Triss'in geleceğini yazmışlar ("While rushing to the bathhouse" paragrafı). Deneyin isterseniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Oyunu kapatıp aç eğer düzelmez ise eski save dosyasına dönmek gerekebilir. Umarım sürekli F5 atıyorsundur.
hocam save dosyalarına dönmek benimde aklıma geldi fakat o save üzerinden baya bir zaman geçti düzelir diye bişey yapmadım o sırada baya 2. görev ve kontrat bitirdim o yüzden pek olası değil ama son çare olarak olabilir

sağolun hocam deneyeceğim.

Hocam işe yaradı teşekkür ederim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı