Witcher 3 güveyfeneri nasıl bulunur?

WayneR

Hectopat
Daha fazla  
Bu bitkiye ihtiyacım var. Oyunda eve yeni taşındım(Corvo Bianco) ama bahçede hiçbir şey yok nasıl bulabilirim?

Bu bitkiye ihtiyacım var. Oyunda eve yeni taşındım(Corvo Bianco) ama bahçede hiçbir şey yok nasıl bulabilirim?
Corvo Bianco'yu geliştirme diye bir görev olması lazım. Adını tam bilmiyorum ama görevde evinizi geliştiriyorsunuz. Bir de orada bir yerde sera olması lazım. O seranın içini de doldurmak için evi geliştirme görevinde konuştuğumuz adama para veriyorsunuz. Tam hatırlamıyorum ama böyle bir şey olması lazım. Girip bir bakabilir misiniz? O seranın içini doldurduktan sonra orada bitkiler var. Belki de onlardır. Sera olmayabilir ismi bahçe gibi bir şey işte.

Mutajen için lazımsa bahçeyi ektirmen gerekiyor. Uşağa para veriyorsun evi düzenlemek için. 2000 papel sadece :)
Ne kadar azmış 😅
Corvo Bianco'yu geliştirme diye bir görev olması lazım. Adını tam bilmiyorum ama görevde evinizi geliştiriyorsunuz. Bir de orada bir yerde sera olması lazım. O seranın içini de doldurmak için evi geliştirme görevinde konuştuğumuz adama para veriyorsunuz. Tam hatırlamıyorum ama böyle bir şey olması lazım. Girip bir bakabilir misiniz? O seranın içini doldurduktan sonra orada bitkiler var. Belki de onlardır.

Corvo Bianco'yu geliştirme diye bir görev olması lazım. Adını tam bilmiyorum ama görevde evinizi geliştiriyorsunuz. Bir de orada bir yerde sera olması lazım. O seranın içini de doldurmak için evi geliştirme görevinde konuştuğumuz adama para veriyorsunuz. Tam hatırlamıyorum ama böyle bir şey olması lazım. Girip bir bakabilir misiniz? O seranın içini doldurduktan sonra orada bitkiler var. Belki de onlardır.
Sera için galiba önce evi geliştirmek gerekiyor.
Otacıya gidin.Ben bulamadığım şeyleri genellikle otacı sayesinde buluyorum.
Otacı da yok galiba.

Çok heyecanlanmıştım bir an gerisini görmeden 😀
YouTube'dan bakabilirsin. Bir bölge vardı oraya gidip hayvanları öldürüp sonra biraz meditasyon yapıp kalktığımızda hayvanlar tekrar orada oluyordu. Sonra onların derisini falan satıyordun. Aslında oyunda olan bir şey bug sayılmaz. Neresi onu hatırlamıyorum sadece.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı