Efsunger hislerini aktif ederek aramayı denediniz mi?Bu bitkiye ihtiyacım var. Oyunda eve yeni taşındım(Corvo Bianco) ama bahçede hiçbir şey yok nasıl bulabilirim?
Evet.Efsunger hislerini aktif ederek aramayı denediniz mi?
Corvo Bianco'yu geliştirme diye bir görev olması lazım. Adını tam bilmiyorum ama görevde evinizi geliştiriyorsunuz. Bir de orada bir yerde sera olması lazım. O seranın içini de doldurmak için evi geliştirme görevinde konuştuğumuz adama para veriyorsunuz. Tam hatırlamıyorum ama böyle bir şey olması lazım. Girip bir bakabilir misiniz? O seranın içini doldurduktan sonra orada bitkiler var. Belki de onlardır. Sera olmayabilir ismi bahçe gibi bir şey işte.Bu bitkiye ihtiyacım var. Oyunda eve yeni taşındım(Corvo Bianco) ama bahçede hiçbir şey yok nasıl bulabilirim?
Ne kadar azmışMutajen için lazımsa bahçeyi ektirmen gerekiyor. Uşağa para veriyorsun evi düzenlemek için. 2000 papel sadece![]()
Sera için galiba önce evi geliştirmek gerekiyor.Corvo Bianco'yu geliştirme diye bir görev olması lazım. Adını tam bilmiyorum ama görevde evinizi geliştiriyorsunuz. Bir de orada bir yerde sera olması lazım. O seranın içini de doldurmak için evi geliştirme görevinde konuştuğumuz adama para veriyorsunuz. Tam hatırlamıyorum ama böyle bir şey olması lazım. Girip bir bakabilir misiniz? O seranın içini doldurduktan sonra orada bitkiler var. Belki de onlardır.
Corvo Bianco'yu geliştirme diye bir görev olması lazım. Adını tam bilmiyorum ama görevde evinizi geliştiriyorsunuz. Bir de orada bir yerde sera olması lazım. O seranın içini de doldurmak için evi geliştirme görevinde konuştuğumuz adama para veriyorsunuz. Tam hatırlamıyorum ama böyle bir şey olması lazım. Girip bir bakabilir misiniz? O seranın içini doldurduktan sonra orada bitkiler var. Belki de onlardır.
Otacı da yok galiba.Otacıya gidin.Ben bulamadığım şeyleri genellikle otacı sayesinde buluyorum.
O zaman para biriktirme vaktin gelmişNe kadar azmış
Sera için galiba önce evi geliştirmek gerekiyor.
Çok heyecanlanmıştım bir an gerisini görmedenBen şahsen biraz da oyunda olan bir bugu kullanarak
YouTube'dan bakabilirsin. Bir bölge vardı oraya gidip hayvanları öldürüp sonra biraz meditasyon yapıp kalktığımızda hayvanlar tekrar orada oluyordu. Sonra onların derisini falan satıyordun. Aslında oyunda olan bir şey bug sayılmaz. Neresi onu hatırlamıyorum sadece.Çok heyecanlanmıştım bir an gerisini görmeden![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.