Witcher 3 hala oynanır mı?

SwonKy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD RYZEN 5 5600X / ASUS TUF GAMING B550M-PLUS 4600MHz(OC) / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB /GSKILL 16GB Ripjaws V 3600MHz CL18 DDR4 / SAMSUNG 500GB 980 NVMe M.2 SSD / Thermaltake Commander G33 ARGB Tempered Glass 750W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa
Şimdiye kadar hiç oynamadım. Daha yeni God of War bitirdim. Oyun hala oynanır mı? Aksiyonu eski hissettirir mi? Sizin oynarken sıkıldığınız yanları oldu mu?

Hocam bu Online oyun değil ki :D her zaman oynanır ben GTA 4 de 90 saati devirdim Witcher'da hala yan görev yapıyorum 150 saatim var.
Aksiyonu vs. çok eski hissettiriyor mu diye merak etmiştim. Olumsuz yorum yapan yok. İndirmesini başlattım bile. :D

Şuan oynuyorum aslında yıllar önce bitirmiştim ama DLC'leri oynamamıştım yakında geçeceğim. Oyun güzel, 235 saatim var fakat Ciri'yi bulmadım. Hikayesi güzel olsa da oyun içi gidişat ve görev dizaynı gördüğüm en kötüsü denilebilir. Zerre sarmıyor bu yüzden sen de sıkılacaksın. O yüzden ana görevi Kaer Morhen savaşına kadar hızlı hızlı oynayıp oradan sonra yan görevlerdi kontratlardı gitmeni öneririm. Ne zaman oyunu bitirmek istedin ana görev ilerleyip bitir, bitirince DLC'lere geçersin. Oyunun kendi ana görevleri çok kötü olsa da yapı olarak güzel bir oyun.

Olumsuz yorum yapan yok.
Olumsuz çok yönü var abartıldığı kadar iyi bir oyun değil. Yukarıda en önemlisini söyledim zaten. Aksiyon olarak müzikleri iyi eski hissettirmiyor eğleniyorsun ama kendini hikayeye çok bağlayamıyorsun.

Hikaye ve hikaye sunumu olarak aşırı iyi bir oyun. Yan görevler konusunda da piyasanın en iyisi belki de ama combatı günümüzde bir tık eski ve basit hissettiriyor hele ki dünyanın en iyi yakın dövüş aksiyonlu oyunlarından birini oynadıktan sonra daha da kötü gelebilir araya birkaç oyun daha sıkıştırın öyle girin bence.

Hikaye ve hikaye sunumu olarak aşırı iyi bir oyun. Yan görevler konusunda da piyasanın en iyisi belki de ama combatı günümüzde bir tık eski ve basit hissettiriyor hele ki dünyanın en iyi yakın dövüş aksiyonlu oyunlarından birini oynadıktan sonra daha da kötü gelebilir araya birkaç oyun daha sıkıştırın öyle girin bence.
Ne önerirsiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı