Witcher 3 Hearts of Stone alınır mı?

• Konuyu başlatan Yarst
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 2.747

Yarst

Kilopat
Yer
Kaer Morhen
Daha fazla  
Meslek
Witcher
Arkadaşlar merhaba. Daha önceden Hearts of Stone almıştım ama kurbağa prens denen yaratık yüzünden oyunu iade ettim. Bilmiyorum, tekrar alınır mı? Orayı geçemediğim için iade etmiştim. Sizce tekrar alayim mi? Hile kullanarak orayı geçer devam ederim diye düşünüyorum ama.(Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Daha önceden Hearts of Stone almıştım ama kurbağa prens denen yaratık yüzünden oyunu iade ettim. Bilmiyorum, tekrar alınır mı? Orayı geçemediğim için iade etmiştim. Sizce tekrar alayim mi? Hile kullanarak orayı geçer devam ederim diye düşünüyorum ama.(Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.)

Hocam öncelikle lütfen mesajınızın spoiler içeren yerlerini gizleyin. Şu an spoiler yemiş bulunmaktayım.
İkinci olarak, değeceğini düşünüyorum.

Tabi ki de alınır.

Arkadaşlar merhaba. Daha önceden Hearts of Stone almıştım ama kurbağa prens denen yaratık yüzünden oyunu iade ettim. Bilmiyorum, tekrar alınır mı? Orayı geçemediğim için iade etmiştim. Sizce tekrar alayim mi? Hile kullanarak orayı geçer devam ederim diye düşünüyorum ama.(şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.)

Ben olsam alırdım. Çok zor bir boss değil açıkçası, birkaç iksirle halledersin, çok zorlanırsan Trainer'la halledersin zaten. Hikaye olarak kesinlikle alınmaya değer buluyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı