Witcher 3 hiç sarmadı

2009-2010 yılları falan da harika hocam, oyunun yılına bakılmaz bence de.
Ya mesela örnek Final Fantasy baya eski bir seri ama çok çok popüler ve bir çok oyuna rol model olduğunu düşünüyorum. Özellikle bazı Dövüş sekansları falan oyun tarihine yazdırdı adını. Oyunun yılından pot kırmak çok saçma. Dediğim gibi Fallout 4 bile o yıllarda çıktı ve adını mihenk taşına yazdıranlardan oldu. Keza MC: Story Mode da aynı.

Mesela şu örneği de vereyim: Last Of Us 2013 yapımı. Ama hala daha adını ağzımızdan atamadık kurgu anlamında en iyi işlerden.

Niye yılından pot kırıyorsun ki? Ona bakarsan AC Syndicate, Life is Strange, Minecraft Story Mode, Fallout 4 gibi niceler çıktı o yıllarda.

Ya mesela örnek Final Fantasy baya eski bir seri ama çok çok popüler ve bir çok oyuna rol model olduğunu düşünüyorum. Özellikle bazı Dövüş sekansları falan oyun tarihine yazdırdı adını. Oyunun yılından pot kırmak çok saçma. Dediğim gibi Fallout 4 bile o yıllarda çıktı ve adını mihenk taşına yazdıranlardan oldu. Keza MC: Story Mode da aynı.

Mesela şu örneği de vereyim: Last Of Us 2013 yapımı. Ama hala daha adını ağzımızdan atamadık kurgu anlamında en iyi işlerden.
Eski oyunları oynadığın zaman arkadaşların dalga geçmiyormu hocam?

Genelde aaa oyunları oynuyorlar hocam o yüzden dedim.

Benim arkadaşlarım öyle
Çevreniz kötüymüş o zaman. Yıllardır oyunlarla haşır neşirim ve yıllardır da oyun oynayan herkesle konuştum, konuşuyorum. Birisinin eski oyunları oynadığı için dalga geçildiğini duymadım. Saçma.

Yaşınız kaç?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı