Witcher 3 karıncalanma sorunu nasıl çözülür?

İşletim sistemi
Windows 10

571602

Hectopat
RAM
Gskill 2x8 3200Mhz
Ekran kartı
RX 570 8GB
Anakart
ASRock B550 Pro4
İşlemci
Ryzen 5 5500
Bu sorunu nasıl çözeceğim? RX 570 8 GB'da ve RX 6600XT'de denedim. Ancak bu sorun bir türlü düzelmiyor. Bu sorunu çözmenin bir yolu yok mu?

Sorun direk AMD kartlarda olabilir mi?

NVİDİA kartı olan birisi varsa diyeceğim noktalardan oyuna bakabilir mi?

Son düzenleme:
https://discord.**/witcheregitmeni Witcher 3 için açılan bir Discord sunucusu tektin destek kısmı var oradan yardım alabilirsiniz direk sizinle ilgilenen kişi veya kişiler var ben kullanmıştım. discord** yazan yerde ** yerine gg koyun yasak varmış yazamadım.

NVIDIA kullanıyorum sorununuz ne tam olarak girip bakmam gereken yer nere indireceğim şimdi bilgisaya.
Hocam hemen atıyorum.

Grafik ayarlarını atar mısınız hocam.

Tüm grafik ayarlarını denedim işe yaramadı. AMD driver ayarlarını denedim olmadı. Gittim driverımı Pro sürümüne değiştirdim olmadı. Tüm BIOS ayarlarını denedim olmadı.

NVIDIA kullanıyorum sorununuz ne tam olarak girip bakmam gereken yer nere indireceğim şimdi bilgisaya.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığım videolarda durduğum gibi durun. Eğer RT açabiliyorsanız aç/kapa şeklinde deneyin.

Son düzenleme:
Hocam hemen atıyorum.

Tüm grafik ayarlarını denedim işe yaramadı. AMD driver ayarlarını denedim olmadı. Gittim driverımı Pro sürümüne değiştirdim olmadı. Tüm BIOS ayarlarını denedim olmadı.

Sorun sadece o bölgedemi çıkıyor görüntü mü pixelleşiyor bende görüntü piksel piksel oldu bir ara DLSS'e aldım oyunu düzeldi ama AMD bilmiyorum başka ayar ne vardı hatırlamıyorumda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı