Witcher 3 kayıt dosyası 1 ve 2 oyununa kurulabilir mi?

Slygear

Hectopat
Witcher 3'ü 3 kere bitirdim ancak 1 ve 2'yi bitirip tekrar 3 oynamak istiyorum ama aklıma takılan bir şey var. Witcher 3 oynarken Witcher 2 kayıt dosyanızı kullanmak ister misiniz diye soruyordu, bunun sebebi nedir?

Son düzenleme:
Witcher 1'i bitirdiğinizde kayıtı Witcher 2 de kullanabiliyorsunuz aynı şekilde Witcher 2'yi bitirdiğinizde Witcher 3 üzerinden kayıtı kullanabiliyorsunuz. Bildiğim kadarıyla kullanıldığında hikayelerde kayıtlara bağlı olarak ufak değişiklikler olmakta.

Yanlış yazmışım üzgünüm
Witcher 3 oynarken witcher 3 Save dosyanızı istemez, 2'nin Save dosyasıdır o. Önceki oyunlarda yaptığınız seçimler sonraki oyunları etkiliyor.

Witcher 3 oynarken witcher 3 Save dosyanızı istemez, 2'nin Save dosyasıdır o. Önceki oyunlarda yaptığınız seçimler sonraki oyunları etkiliyor.
Peki sizce çok büyük etkileri olur mu?

Son düzenleme:
Peki sizce çok büyük etkileri olur mu?
2'den 3'e kayıt aktardığınızda kimin tarafını seçtiğiniz ve kimi bağışlayıp - öldürdüğünüz kararları aktarılıyor. Bunlar 3 için oynanışta bazı şeyleri küçük de olsa etkiliyor, seçiminize bağlı olarak oyunda karşılaşıyorsunuz ya da bazı karakterlerin size karşı üslupları değişiyor.
Aslında o kadar önemli değil ama denk geldiğinizde "ha evet, öyle olmuştu/yapmıştım" diyorsunuz. Hiç fena değil o açıdan, önceki oyundan bi' şeyle karşılaşmanız falan.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı