Witcher 3 kedi setine hangi rünler takılmalı?

Jackkk

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX var 3060 var ti var daha ne istiyim
Ben Witcher 3'te kedi setini fulledim hepsi kilictan ayakabiya kadar hepsi ustaca yapim DLC'lerde daha üstü var mı bilmiyorum ama DLC'siz en üst seviye bu iste neyse hepsini ustaca yapim yaptim ama oyunda hiç rünleri kullanmadim ve artik kullanmak istiyorum bana sira sira gümüs kilica sunu celik kilica sunu zirha bunu pantolona bu rünü tak yazar misiniz? Yani kedi setinde rünler en güzel nasıl kullaniliyorsa bana onu yazin zaten söktügümüzde rünler bize geri gelmiyor o yüzden hata yapmak istemiyorum. Yardim edin.

Ben çelik kılıca Dolum, gümüş kılıca ise Koparma rünlerini basmışım. Zırhımda da Öç glifi var. Eskiden okları savuşturan glifi kullanıyordum ama sonradan kılıçla okları savuşturma yeteneğini açınca gerek duymadım. En kötü olasılıkta konsola Aerondight kodu yazıp kılıçları silahçıya, özellikle bütün paranı sömüren rün yazıcısına satarak para kasabilirsiniz. Çok da hata yapmamaya çalışmanıza gerek yok.

Son düzenleme:
Ben çelik kılıca dolum, gümüş kılıca ise koparma rünlerini basmışım. Zırhımda da öç glifi var. Eskiden okları savuşturan glifi kullanıyordum ama sonradan kılıçla okları savuşturma yeteneğini açınca gerek duymadım. En kötü olasılıkta konsola aerondight kodu yazıp kılıçları silahçıya, özellikle bütün paranı sömüren rün yazıcısına satarak para kasabilirsiniz. Çok da hata yapmamaya çalışmanıza gerek yok.

Konsoldan aerondight alamiyorum cünkü DLC yok. Ve en son konsol kullandigimda oyunu bozdum ve yeni bir save acmam gerekti o yüzden kullanmam konsol. Ve dolum, koparma, öc bunlar nasıl rünler lan ilk defa duyuyorum DLC'lerle mi aliniyorlar yoksa ben mi gözden kacirdim?

Hearts of Stone DLC'si ile beraber geliyor galiba. DLC'niz yoksa silahlara güçlü Chernobog, güçlü Dazhbog ve güçlü Devana rünlerini; zırhlara güçlü Igni, güçlü Quen ve güçlü Onarım gliflerini yazabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı