Çözüldü Witcher 3 kedi zırhı kapüşonu kapanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

M1sto

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar böyle saçma bir konuyu açmak istemezdim ama gerçekten delirmek üzereyim biraz da böyle şeylere takıntılı biriyim bu nedenle size sormak istedim belki bileniniz vardır. Witcher 3 oynayanların bildiği gibi oyunda kedi okulu zırhı var ki bence bana kalırsa çoğu zırha göre çok estetik duruyor kapüşonundan dolayı ama ne yazık ki dert yandığım nokta burası zırhı ne zaman giysem kapüşon kapanmıyor tuşları falan da kontrol ettim ama çare bulamadım tabii ki internette de böyle basit bir şey için kimse bilgilendirmede bulunmamış bug mı oldu bilmiyorum ama yardımcı olursanız sevinirim

Çözüm

Witcher 3 oynamadıgımdan anlamadım ama sorun bu olabilir mi ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Witcher 3 oynamadıgımdan anlamadım ama sorun bu olabilir mi ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm

PC'de oynuyorsanız, başlığı çıkarmanıza izin veren bir mod vardır. Aksi takdirde, başlığı bir şekilde çıkarmanın tek yolu, bir kafa aksesuarı takmanızdır, ancak oyunda hatırladığım kadarıyla sadece iki veya üç tane var. Şahsen, kedi zırhı benim oyun tarzıma daha uygun olduğu için ve acayip harika göründüğünü düşündüğüm için onu tercih ettim, ancak başlık iğrenç göründüğü için göğüs zırhını tam olarak yükseltmedim. Reddit'ten buldugum yazı.

Herhalde zırhı Full upgrade edince kapüşon kapanmıyor anladıgım kadarıyla.

Allah senden razı olsun Xd. Gerçekten bu kadar ufak bir optimizasyon sorunu olabileceğini hiç düşünmemiştim. Bende de gözlük takılıydı, çözüldü şu an. Teşekkür ederim yardımlarınız için

Ben oynarken kapüşonu ısrarla çıkartmak istiyordum zevkler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…