Sürprizbozan Witcher 3 "Keira'nın Velendeki İşlerini Hallet" görevi nasıl yapılır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Peki sonradan böyle bir buluşma şansı çıkıyor mu farklı bir şekilde bu cadıyla? Açıkcası ben bunu daha çok sevdim diğerlerine göre. :D
Hocam onu başkası kapıyor. Geralt için de o tek gecelik bir ilişkiden ibaret kalıyor.

Final kısmına yüksek seviye ile gittiğinizde çoğu oyun içi fight'a göre bile daha basit geleceği için Keira'yı pek aramıyor insan. Keira olmasa da olur, seçimleriniz pek de mühim değil.
Hocam Keira olmazsa ise bir karakterin ölme ihtimali doğuyor.

Hocam davet etmezseniz bazı kötü sonuçlar doğabilir. Fikir anlaşmazlığı çıkıyor ve hakaret boyutuna ulaşıyor.
Kötü sonuçlar dediğiniz, ekipten birinin ölmesi sanırım. Fikir anlaşmazlığı nasıl bir şey oluyor? Keirayı davet edeceğim, sadece alternatifi merak ettim :).

Kötü sonuçlar dediğiniz, ekipten birinin ölmesi sanırım. Fikir anlaşmazlığı nasıl bir şey oluyor? Keirayı davet edeceğim, sadece alternatifi merak ettim :).
Evet hocam bir sahne geliyor orda yetişemezseniz ve keira'da yoksa bir arkadaşınız ölüyor. Keira'nın elinde hastalığa dair şifa notları var. Bunları kullanarak krallarla pazarlık yapmak istiyor. Geralt'ta onların yanına gittiğin gibi kazığa oturturlar diyor. Seçeneklere göre Geralt : Senle yattığıma inanamıyorum tarzı brşey diyip keira'da bunu kendine büyük bir hakaret olarak görüp vs'yi başlatıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı