Witcher 3 kılıçlar nerede yaptırılır?

Dennisse

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, The Witcher 3'de bir sürü kılıç diyagramım var fakat işletemiyorum çünkü demircilerin seviyeleri düşük. Acaba nerede yaptırabilirim bu kılıçları?

26 levellik kılıçlar falan işleteceğim ama yetmiyor level. Novigrad'da da sanırım Hattori'nin görevini yaptığımda ona yaptırabileceğim.
Görevin yetiyor, yapabilirsin :)

Bu arada Toussaint'teki tüm demirciler ve zırhçılar usta seviyesinde, eğer DLC'leri oynayacaksan diye söylüyorum.

Evet evet DLC'lere geçeceğim fakat Blood and Wine'a 30 lvl olmadan geçmeyeyim dedim. Geçsem şimdi ne olur ki madem? :)
Şimdi bile yapabilirsin, fakat ana hikayedeki seçimlerin DLC'leri çok da olmasa etkiliyor. Yani ilk ana hikayeyi bitirmelisin.

Bu arada DLC'lerden ilk Hearts of Stone'u oynaman daha doğru olur hikaye gidişatı açısından.

Şimdi bile yapabilirsin, fakat ana hikayedeki seçimlerin DLC'leri çok da olmasa etkiliyor. Yani ilk ana hikayeyi bitirmelisin.

Bu arada DLC'lerden ilk Hearts of Stone'u oynaman daha doğru olur hikaye gidişatı açısından.

Evet ben zaten gidişata yani lvlıma göre giderim dedim. "Görevin yetiyor yapabilirsin," derken Hattori'yi mi demek istediniz? Çünkü asla başka birine işletemiyorum şu an istediğim kılıçları.

Zırh yaptırmak için Zırhçı, kılıç yaptırmak için Demircilere gitmen gerekiyor. Ek paketler hariç, oyunun en iyi demircisi Novigrad'daki Hattori'dir. Zırhçı olarak ise Cüce Fergus.

Hattori'den kılıç almak veya yaptırmak için onun görevini yapman gerekiyor. Benim için bir şey imal et seçeneğine bastiginda, eşyaların ve kronun da yeterliyse yaparsın kılıcı.

Zırh yaptırmak için Zırhçı, kılıç yaptırmak için Demircilere gitmen gerekiyor. Ek paketler hariç, oyunun en iyi demircisi Novigrad'daki Hattori'dir. Zırhçı olarak ise Cüce Fergus.

Hattori'den kılıç almak veya yaptırmak için onun görevini yapman gerekiyor. Benim için bir şey imal et seçeneğine bastiginda, eşyaların ve kronun da yeterliyse yaparsın kılıcı.
En iyisi fergus değil yoanna

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı