Görevin yetiyor, yapabilirsin26 levellik kılıçlar falan işleteceğim ama yetmiyor level. Novigrad'da da sanırım Hattori'nin görevini yaptığımda ona yaptırabileceğim.
Aklımda niyeyse demirci olarak kalmış onlar. Hattori'ye yardım ettikten sonra kılıcını dövdürebilirsin.Evet cüce ve yanındaki kadını diyorsunuz.
Görevin yetiyor, yapabilirsin
Bu arada Toussaint'teki tüm demirciler ve zırhçılar usta seviyesinde, eğer DLC'leri oynayacaksan diye söylüyorum.
Geçmeyin karşınıza çok kalabalık ayrıca üst seviye bir düşman grubu ve dev çıkacak yani onları geçmeden kılıçlarını dövdüremezsinizEvet evet DLC'lere geçeceğim fakat Blood and Wine'a 30 lvl olmadan geçmeyeyim dedim. Geçsem şimdi ne olur ki madem?![]()
Şimdi bile yapabilirsin, fakat ana hikayedeki seçimlerin DLC'leri çok da olmasa etkiliyor. Yani ilk ana hikayeyi bitirmelisin.Evet evet DLC'lere geçeceğim fakat Blood and Wine'a 30 lvl olmadan geçmeyeyim dedim. Geçsem şimdi ne olur ki madem?![]()
Şimdi bile yapabilirsin, fakat ana hikayedeki seçimlerin DLC'leri çok da olmasa etkiliyor. Yani ilk ana hikayeyi bitirmelisin.
Bu arada DLC'lerden ilk Hearts of Stone'u oynaman daha doğru olur hikaye gidişatı açısından.
Hattorinin görevini yapın en kötü Quen ve iksir basa basa geçersinizEvet ben zaten gidişata yani lvlıma göre giderim dedim. "Görevin yetiyor yapabilirsin," derken Hattori'yi mi demek istediniz? Çünkü asla başka birine işletemiyorum şu an istediğim kılıçları.
DLC'lerden bahsettim, Hattori'nin görevine ise levelin fazla bile.Evet ben zaten gidişata yani lvlıma göre giderim dedim. "Görevin yetiyor yapabilirsin," derken Hattori'yi mi demek istediniz? Çünkü asla başka birine işletemiyorum şu an istediğim kılıçları.
En iyisi fergus değil yoannaZırh yaptırmak için Zırhçı, kılıç yaptırmak için Demircilere gitmen gerekiyor. Ek paketler hariç, oyunun en iyi demircisi Novigrad'daki Hattori'dir. Zırhçı olarak ise Cüce Fergus.
Hattori'den kılıç almak veya yaptırmak için onun görevini yapman gerekiyor. Benim için bir şey imal et seçeneğine bastiginda, eşyaların ve kronun da yeterliyse yaparsın kılıcı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.