Witcher 3 kılıçlar nerede yaptırılır?

Dennisse

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, The Witcher 3'de bir sürü kılıç diyagramım var fakat işletemiyorum çünkü demircilerin seviyeleri düşük. Acaba nerede yaptırabilirim bu kılıçları?

Novigrad'da usta demirci var ismi Hatto gibi bir şeydi ancak 25. seviye görev yapmanız gerek.

Bu, değil mi?
Bunlar için özel demirciler vardı sanki. Hattori ve Kanlı Baron'un köyündeki demirci dövebiliyordu o kılıçları.

Evet cüce ve yanındaki kadını diyorsunuz. Onu açtım fakat o usta zırhçı oldu. Kılıç için demirci gerekmiyor mu?

Dosya Ekleri

• resim_2021-03-28_194823.png
    resim_2021-03-28_194823.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 753
Hocam zaten düşük levellerde herhangi bir kılıç ustası bu işi yapıyor leveliniz arttığında hattorinin görevini yapıp ondan alın kılıçları hatta blood and wine var ise toussaint deki ustadan yaptırın

Bu, değil mi?

Evet cüce ve yanındaki kadını diyorsunuz. Onu açtım fakat o usta zırhçı oldu. Kılıç için demirci gerekmiyor mu?
Aynen bu görev. Kılıçlardan böreklere.

Hocam zaten düşük levellerde herhangi bir kılıç ustası bu işi yapıyor leveliniz arttığında hattorinin görevini yapıp ondan alın kılıçları hatta blood and wine var ise toussaint deki ustadan yaptırın

İstediğim yüksek lvl kılıçları işleyemiyorlar. Blood and wine paketine 30 lvle gelmeden geçmeyeyim dedim
Aynen bu görev. Kılıçlardan böreklere.

Tamam bugün yaparım onu zaten. Teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı