Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 860 Çözümler 18 18 Ağustos 2022 #1 Sürprizbozan: Spoiler Gösterilen bölgelere gittim ama maalesef olmuyor gerekli simya bileşenleri envanterime gelmiyor Sorunun çözümünü bilen yardım edebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2022
Sürprizbozan: Spoiler Gösterilen bölgelere gittim ama maalesef olmuyor gerekli simya bileşenleri envanterime gelmiyor Sorunun çözümünü bilen yardım edebilir mi?
Çözüm Rambo Okan Güler 18 Ağustos 2022 Dağın yukarısındaki zebani leşi sanırım o, deniz kıyısında mağaranın girişinde bir tane daha olması lazım, oradan toplamıştım ben.
Dağın yukarısındaki zebani leşi sanırım o, deniz kıyısında mağaranın girişinde bir tane daha olması lazım, oradan toplamıştım ben.
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #2 Dağın yukarısındaki zebani leşi sanırım o, deniz kıyısında mağaranın girişinde bir tane daha olması lazım, oradan toplamıştım ben. Artı 0 Eksi Çözüm
Dağın yukarısındaki zebani leşi sanırım o, deniz kıyısında mağaranın girişinde bir tane daha olması lazım, oradan toplamıştım ben.
KS KS Nurullahkzlkya Hectopat Katılım 24 Haziran 2022 Mesajlar 860 Çözümler 18 18 Ağustos 2022 #3 Rambo Okan Güler dedi: Dağın yukarısındaki zebani leşi sanırım O, deniz kıyısında mağaranın girişinde bir tane daha olması lazım, oradan toplamıştım ben. Genişletmek için tıkla... Hocam düzeldi sağ olun. Son düzenleme: 18 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
Rambo Okan Güler dedi: Dağın yukarısındaki zebani leşi sanırım O, deniz kıyısında mağaranın girişinde bir tane daha olması lazım, oradan toplamıştım ben. Genişletmek için tıkla... Hocam düzeldi sağ olun.