Witcher 3 Yan görev ve kontrat sırası

Satashke

Centipat
Arkadaşlar merhaba. Oyunu daha önce bitirmiştim fakat tekrar başlayacağım. Ana hikayeyle bir işim yok eğer mecburi değilse. 3 sorum var. Şimdiden teşekkürler.
1 - Kontrat ve yan görevleri ana hikaye ile birlikte mi götürmeliyim yoksa ana hikayeyi bitirip öyle mi?
2 - Ana hikaye odaklı giderken Lvl atladıkça yan görevler vb. kaybolmaz değil mi?
3 - Eğer 2.sorunun cevabı evet ise örneğin 3 levelde tüm yan görevler ve kontratları yapabilir miyim?

1. Sana kalmış. Ben mümkün olduğunca yan görev öncelikli takılma taraftarıyım. Sebebi ikinci maddede.
  2. Kaybolur. Seviye atlama sebebiyle değil. Çoğunlukla hikayede gerçekleşen olaylar yüzünden.
  3. Yan görevleri yaparken seviye atlayacağın için hayır.
Belirli bir seviyeye kadar ana görevlerde takıl, sonrasında istediğini yap. Maalesef belirli seviye için bir şey diyemiyorum. Benim zorlandığım hiçbir görev olmadı ama forumda defalarca oyun başında zorlanıldığına dair mesaj gördüm.

Kontratlar da bir nevi yan görev sayılır. Yani illa yapmanı gerektirecek bir durum yok. Canın sıkıldığında uğrarsın bir ilan tahtasına, uygun gelen kontratı yapıp az zaman öldürür az da para kazanırsın. Yan görevler de aynı şekilde. Kısaca yapmanı zorunlu tutacak bir şey yok ancak evrenle bütünleşmek için yapılmasını tavsiye ederim.

Oyunun belli bir bölümüne kadar neredeyse çoğu kaybolmuyor. Kaybolanlar da hikayenin ilerlemesi yüzünden kayboluyor. Hikayenin bir bölümünde tüm kontrat ve yan görevlerin gideceğini söylenecek. O bölüme kadar %90'ı kalıyor diye hatırlıyorum.

3 levelde aldığın bir yan görev 3 level olarak kalmaz. Yani sen 20 level olunca 3 levelken aldığın görev de seviyene uygun olarak ayarlanır. Seviyeni aşmayan görevleri yapabilirsin elbette.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı