Witcher 3 levelimden çok yüksek görev

covanni

Hectopat
Arkadaşlar iyi günler. Witcher 3'te dandelion ile konuştuktan sonra velene, baronun yanına gitmem gerekiyordu ancak beni otomatik olarak Hearts of Stone görevine ilerletti. Nasıl geçeceğim bilmiyorum reddedemedim de. Haritada sadece o görev gözüküyor. Ne yapmalıyım onu yapmadan ana görevlere devam etmek için?

Edit: Levelim 19, görevde istenen level 34.

Arkadaşlar iyi günler. Witcher 3'te dandelion ile konuştuktan sonra velene, baronun yanına gitmem gerekiyordu ancak beni otomatik olarak Hearts of Stone görevine ilerletti. Nasıl geçeceğim bilmiyorum reddedemedim de. Haritada sadece o görev gözüküyor. Ne yapmalıyım onu yapmadan ana görevlere devam etmek için?

Edit: Level'im 19, görevde istenen Level 34.

O Level'le gidersen karşına boss çıktığında ölüceksin muhtemelen, o yüzden bence yan görevlerle ve kontratlarla biraz Level kas.

Edit: Level'im 19, görevde istenen Level 34.

Save dosyasını geriye almanız lazım. Alamazsan da oyun serbest bırakana kadar göreve devam et yanlış hatırlamıyorsam çok ilerletmiyordu zaten.

Oyun kayıtlarından geri yüklemeyi deneyebilirsin. Önce ana hikayeyi daha sonra dlc'leri bitirmiştim ben. O görevi tam hatırlamıyorum ama o şekilde olmaması lazım.

Edit: Levelim 19, görevde istenen level 34.
Zorla bir göreve iletmez ki istediğin görevi kendin seçebilirsin, seçtiğin zaman haritanda gideceğin yer değişir.

Eğer Ana Görev listesinde bir sorun varsa ve sadece DLC görevleri gözüküyorsa geçmiş save dosyana dönmen lazım.

Başka ana görev gözükmüyor ama dediğiniz gibi yapayım önceki save dosyama geçeyim duruma göre editlerim.
Maalesef görev yükle diyince sadece son bölüm yani levelimden çok yüksek bölüm gözüküyor bir önceki bölüm yok. Yapacak başka bir şey var mı nasıl geçebilirim veya geriye alabilirim?

Son düzenleme:
J tuşuna basıp, seviyene uygun görevi seçmen gerekiyor.
Başka ana görev gözükmüyor ama dediğiniz gibi yapayım önceki save dosyama geçeyim duruma göre editlerim.
Maalesef görev yükle diyince sadece son bölüm yani levelimden çok yüksek bölüm gözüküyor bir önceki bölüm yok. Yapacak başka bir şey var mı nasıl geçebilirim veya geriye alabilirim?
Görevlerin ekran görüntüsünü atar mısın?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı