Witcher 3 mod önerileri

neogan

Hectopat
Daha fazla  
Witcher 3 oyunu için mod önerisi arıyorum, oyunumu güzelleştirecek modlar.
(Texture moduna ihtiyacım yok)
Zırh modları olabilir, oyunda bana kolaylık sağlayacak modlar olabilir, tüm önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 3 oyunu için mod önerisi arıyorum, oyunumu güzelleştirecek modlar.
(Texture moduna ihtiyacım yok)
Zırh modları olabilir, oyunda bana kolaylık sağlayacak modlar olabilir, tüm önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

Son düzenleme:
Modlar için teşekkür ederim hepsine teker teker bakacağım şimdi.
5.kez bitireceğim sınavlarım bitti 😎

Modlar için teşekkür ederim hepsine teker teker bakacağım şimdi.
5.kez bitireceğim sınavlarım bitti 😎
Yalnız Witcher 3 modlama açısından çok sıkıntı bir oyun, iki tane mod kuruyorsun ve modlar birbiriyle çakışma yapıp oyun çalışmıyor. Yani her mod kuracağın zaman oyunun yedeğini alsan iyi olur, yoksa geri dönüşü olmayan hatalara sebep olabilir modlar. Mesela bahsi geçen mod olmadan oyunun asla çalışmaz.

Modları otomatik ve güvenli bir şekilde kurup kaldırmak için Witcher 3 Mod Manager, çakışan modları onarmak için de Script Merger öneririm.

Yalnız Witcher 3 modlama açısından çok sıkıntı bir oyun, iki tane mod kuruyorsun ve modlar birbiriyle çakışma yapıp oyun çalışmıyor. Yani her mod kuracağın zaman oyunun yedeğini alsan iyi olur, yoksa geri dönüşü olmayan hatalara sebep olabilir modlar. Mesela bahsi geçen mod olmadan oyunun asla çalışmaz.

Modları otomatik ve güvenli bir şekilde kurup kaldırmak için Witcher 3 mod Manager, çakışan modları onarmak için de script merger öneririm.

Diyelim ki oyun bozuldu, Steam dosya konumundan doğrulasam oyun düzelir mi?

Diyelim ki oyun bozuldu, Steam dosya konumundan doğrulasam oyun düzelir mi?
Denemekte fayda var ancak ben böyle bir hata yaşadığım zaman düzelmemişti, neyse ki saatlerce uğraştıktan sonra sorunumu çözebildim. O günden sonra da tüm modları silip oyunun Vanilla sürümünü yani modsuz olarak oynamaya başladım.

Denemekte fayda var ancak ben böyle bir hata yaşadığım zaman düzelmemişti, neyse ki saatlerce uğraştıktan sonra sorunumu çözebildim. O günden sonra da tüm modları silip oyunu vanilla yani modsuz oynamaya başladım.

Tamamdır teşekkürler.

@neogan Witcher oyunu maalesef Skyrim hatta genel olarak söylemek gerekirse bethesda oyunları kadar modlamaya açık bir oyun değil fakat ben toplamda 89 modla oynadığımı bilirim Witcher'ı bu yüzden korkmana gerek yok rahatça modlayabilirsin tabii modlama işlerini iyi biliyorsan :) Script merger ve mod Manager programlarını kullanmayı bilmen gerek. Eğer bilmiyorsan çok fazla mod kurmanı bende tavsiye etmem aksi taktirde oyunu patlatabilirsin. Bazı modlar oyunun orijinal dosyalarını değiştirir ve o dosyanın üstüne yazarlar modları. Steam'den doğrulama yapsan bile düzelmeyebilir bazı dosyalar. İşte bu yüzden modlama işleminde acemiysen mutlaka ama mutlaka oyunun dosyasının bir yedeğini masaüstüne al derim.

Çakışma mevzusuna gelecek olursak da bu tamamen senin elinde aslında. Şöyle söyliyeyim eğer Fast Travel modunu yani hızlı seyahat modunu kurup üstüne bir de All Quest Objectives On Map modurun kurarsan haliyle bu iki mod çakışır çünkü ikiside oyunun harita dosyalarını değiştiren modlar. Mantık bu şekilde ilerliyor yani harita ile ilgili mod kuracaksan 2 tane değil 1 tane kuracaksın çakışmaması için

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı