Witcher 3 mod önerileri

Screenshot_5.png

Modları kurduktan sonra bu hatayı alıyorum ne yapabilirim?

Screenshot_6.png

Sadece bu modlar yüklü.

Eki Görüntüle 918949

Modları kurduktan sonra bu hatayı alıyorum ne yapabilirim?

Eki Görüntüle 918951

Sadece bu modlar yüklü.

Script Merger programı çakışan modları birleştirip üzerlerine yazıp tek bir mod dosyası haline getirmeye yarar eğer nasıl kullanılacağını bilmiyorsan bu videoyu izleyerek öğrenebilirsin.

Programı çalıştırdığında iki bölmeye ayrılmış yerler olacak. Sol tarafta gördüğün adı kırmızı renkte olan modlar çakışan modlardır. Bunları seçip merger programı ile sağ bölmeye yeşil renk olarak geçmeleri lazım. Eğer geçmezlerse düzgün yapamamışsın demektir veyahut o çakışan iki moddan birini kaldırman lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Script merger programı çakışan modları birleştirip üzerlerine yazıp tek bir mod dosyası haline getirmeye yarar eğer nasıl kullanılacağını bilmiyorsan bu videoyu izleyerek öğrenebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim, modları sildim oyun açıldı tek tek deneyip hangisinin bozduğunu öğreneceğim şimdi.

Teşekkür ederim, modları sildim oyun açıldı tek tek deneyip hangisinin bozduğunu öğreneceğim şimdi.
Witcher 3 Mod Manager kullanmanı öneririm, bazı büyük çaplı modların kurulumu manuel olarak zor olabiliyor ancak Witcher 3 Mod Manager daha güvenli bir şekilde otomatik olarak kuruyor seçilen modu. Kullanımı çok basit.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı