Witcher 3 nasil bir oyun?

Witcher 3 kaldırır sistemin. Ayrıca oynamanı tavsiye ederim fakat hikayeye hakim olmak istiyorsan ilk iki oyunun hikayesini gözden geçir.(Üşenirsen geçirme ben geçirmemiştim.)

Birkaç video izlerim herhalde hikayesini anlatan
Bir de.
Detroit'i kaldırır mı?
Witcher 3'ü bilmiyorum fakat Detroit: Become Human'ı kaldırmaz.

Hiç mi şans yok en düşük te 30 FPS falan alamaz miyim.

Detroit kaldırmaz. Witcher 3'ü de bu sistemde oynamamanı tavsiye ederim. Akıcılık açısından seni tatmin etmeyebilir.

6 Ay sonra falan yeni sistem toplayacağım ama çevremdeki herkes çok güzel diyor dayanamayacağım artık baslayacağım baktim olmadi bekliycem zaten 30 saati askin suresi var 2 saat falan oynarim olmazsa daha sonra.

6 Ay sonra falan yeni sistem toplayacağım ama çevremdeki herkes çok güzel diyor dayanamayacağım artık baslayacağım baktim olmadi bekliycem zaten 30 saati askin suresi var 2 saat falan oynarim olmazsa daha sonra.

Bence 6 ay daha dayan. Oyun akıcı olmadıktan sonra bir zevki kalmıyor.

Ben 12 senedir Witcher 3 kadar güzel oyun, Witcher 3 kadar beni etkileyen oyun görmedim, en son 2008 Metin 2'sinde hayatı oyunun içinde yaşıyordum, çok başka duyguydu, aynı duyguyu Witcher 3 bana yaşattı, oyun bittikten sonraki birkaç gün bittiği için mutsuz oldum, boşluğa düştüm :).

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı