Witcher 3 size göre nasil bir oyun?

Witcher 3 nasıl?

• Oy verenlerin toplamı
    63
Aslında ilk oyuna başlarken ayak işi yapmaktan sıkıldım. Ancak bu kadar derece almasında da bir iş vardır diyerek oynamaya devam ettim. Oyun git gide güzelleşti. Şu an en sevdiğim oyun olarak not düşebilirim.

Şöyle anlatayım: Oynadığım için pişmanım!!! Çünkü bu oyundan sonra hiçbir oyundan zevk alamaz oldum. Tabi zevk alabileceğimi düşündüğüm oyunlar var RDR 2 gibi fakat onları oynamadığım için şuanki yorumum bu yönde.

Witcher 3 efsanesi. Witcher 3 bana bambaşka bir oyun gibi geliyor. Daha iyisi yok. Grafikler olsun, hikaye olsun yan görevler olsun, savaş mekaniği olsun, karakter uyumu olsun ve bir sürü sayılacak şey bir bana mı böyle geliyor sizde de öyle mi?
(Anketten seçmeyi unutmayın)
Kurdum oyunu, sıkıldıkça girip 10 dakikaya sıkılıp çıkıyorum. Aşırı derecede şişirilmiş balon bir oyun bence. Abartılmaya gerek yok. Haa şöyle, bazı insanlar var; Bu tür hikaye oyunlarını gerçekmiş gibi hayatlarına empoze edip, hikayeyi yaşayarak oynayıp zevk alıyorlar. Benim içinse tam tersi. Gereksiz konuşmaları hızlandırıyorum genelde. Yani tamamiyle insandan insana değişiyor ama bana göre hikayesini o kadar yavaş veriyorlarki insana, bir süre sonra oyunun akışı kopuyor. Ben balon ve kötü'yü işaretledim.

Herkes övüyordu, indirdim oflaya puflaya içim sıkıla sıkıla oynadım biraz ve sildim. Assasin's Creed serisi için de aynı şey geçerli. Ne kadar kendimi zorlasam da bu tarz oyunları sevemiyorum.
Siz sanırsam savaş aksiyon veya strateji oyunu sevenlerdensiniz.Eğer öyleyse R6s öneririm şu an indirimde diye biliyorum.
Kurdum oyunu, sıkıldıkça girip 10 dakikaya sıkılıp çıkıyorum. Aşırı derecede şişirilmiş balon bir oyun bence. Abartılmaya gerek yok. Haa şöyle, bazı insanlar var; Bu tür hikaye oyunlarını gerçekmiş gibi hayatlarına empoze edip, hikayeyi yaşayarak oynayıp zevk alıyorlar. Benim içinse tam tersi. Gereksiz konuşmaları hızlandırıyorum genelde. Yani tamamiyle insandan insana değişiyor ama bana göre hikayesini o kadar yavaş veriyorlarki insana, bir süre sonra oyunun akışı kopuyor. Ben balon ve kötü'yü işaretledim.
Sizin gibiydim aldığım da eski bilgisayarımda 25 30fps arası oynuyodum ve sıkıyordu ondan sonra yaz tatili araya girince yeni pc yle bir daha deniyim dedim bu sefer oyun bambaşka geldi hem Ramazan ayıydı.Kaldığım yerden devam etmedim sıfırdan oynadım ve cidden sardı biraz üzerine düşmeniz lazım bana kalırsa yada sevdiğiniz oyun türü farklıdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı