Witcher 3 sonrası Witcher eksikliğini giderebilecek bir oyun

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben de Witcher 3 sonrası boşluktayım. Fallout: New Vegas direkt oynanabilecek bir oyun mu? Yani Fallout serisinin kronolojik sırası önemli mi oynanış açısından?

Normalde 3-4 ay önce Witcher 3'ü 3. defa bitirdim ve o zamandan beridir CS:GO takılıyorum. Ama son 2 haftadır Full Witcher 3 oynadım ve 80 küsurlük bir oynanışın ardından 4. defa bitirdim oyunu :D hikayeli bir oyun arıyorum, Witcher 3'ün eksikliğini giderebilecek. RDR2 yazmayın lütfen, bilgisayarım kaldırmıyor ve GeForce NOW'da yok. Bilgisayarım;
i3-2120 3.30GHz
Radeon HD 7700 2 GB.
8 GB 1333MHz.
Skyrim oynamadıysanız çok şey kaybettiniz. Skyrim oynayın bir daha Witcher 3'ü görmek bile istemeyeceksiniz. 🙂

Mass Effect ve Skyrim serisi. Oldukça iyiler. RPG anlamında da iyilerdir. Deneyebilirsiniz. W2'ye de bakabilirsiniz ayrıca.
Skyrim'i 40-50 saat civarı oynadıktan sonra sıkıldım :D Witcher 2'de de FPS'im yerlerde geziyor. Witcher 3'te 30-40 FPS alırken Witcher 2'de orta ayarlarda sabit 60 FPS alamamam yüzünden oyundan soğudum ve bıraktım.
Skyrim oynamadıysanız çok şey kaybettiniz. Skyrim oynayın bir daha Witcher 3'ü görmek bile istemeyeceksiniz. 🙂
40-50 saat oynadıktan sonra baydı biraz. Okçu buildi kasmıştım en sonunda çok güçlü olunca saldım.

Ben de Witcher 3 sonrası boşluktayım. Fallout: New Vegas direkt oynanabilecek bir oyun mu? Yani Fallout serisinin kronolojik sırası önemli mi oynanış açısından?
Farklı hikayeler anlatıyorlar ama aynı evrende geçiyorlar (sanırım). Belli gruplar her oyunda var mesela.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı