Witcher 3 Nasıl Oynanır?

whywouldnt?

Hectopat
Katılım
17 Temmuz 2018
Mesajlar
1.544
Çözümler
2
Yer
Linkin Park
Witcher 3 aldım ve oynuyorum. Bilmem gereken temel şeyleri söyler misiniz? Bir de şu soruları cevaplarsanız güzel olur :)

Yemek bulamıyorum nasıl karnımı doyurup canımı yenileyeceğim?
Oyun kaç saatte biter?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Görev için şehire gittiğin zaman evlere girip bol bol yemek bulabilirsin. Ama bunları çatışma esnasında kullanmanı tercih ederim. Çatışma bittikten sonra meditasyon yaparak canını doldurabilirsin. Simyaya önem vermeni tavsiye ederim.
 
Hanlardan ve tüccarlardan yemek alabilirsiniz. Dövüşürken quen di galiba kalkan işaretini kullanmanın senin yararına olur. İksirler meditasyon yaptığında alkolest varsa dolar.
 
Eğer en zorda oynuyorsan benim gibi meditasyon canı yenilemiyor. Skill ağacında bi skill var güneş ışığında can yenileme onu aktif edersen gün ışında canı yenilersin ama bence gerek yok ben kullandım çokta gerek yok zaten evlerden lootlarsan fazlasıyla yeter. Ayrıca Inn yani barlardan 20 florine kadar olan tereyağ,su,haslanmış patates gibi olanları alırsan kâr etmiş olursun. 150 saatim var daha oynamam gereken bi 10-15 saatim daha olduğunu düşünüyorum en az.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı