Witcher 3 olaylar silsilesi

• Konuyu başlatan c34t
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 574

c34t

Megapat
Arkadaşlar merhaba, Witcher 3 novigrad Center'de kitapları yanarken gördüm ve muhafızlardan(ateşe tapanlar) biri bana teşekkür etti. Sen olmasan biz asla yakalamayız efsunger diye? Acaba ben bunlara nerede yardım ettim de bunlar başıma geldi?

Dosya Ekleri

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    173,1 KB · Görüntüleme: 80
Son düzenleyen: Moderatör:
Cadılara karşı yardım edeceğine dair Radovid'e söz vermiş miydin? Bir ara konuşma fırsatınız oluyor ve yalandan da olsa anlaşıyorsunuz bu konuda. Djkstra da konunun içindeydi ama oynayalı uzun zaman oldu hatırlayamıyorum.

Cadılara karşı yardım edeceğine dair Radovid'e söz vermiş miydin? Bir ara konuşma fırsatınız oluyor ve yalandan da olsa anlaşıyorsunuz bu konuda. Djkstra da konunun içindeydi ama oynayalı uzun zaman oldu hatırlayamıyorum.
Evet kardeşim. Ama ben orada kristal Triss e verdim ve Ravoide hiçbir şey bilmediğimi söyledim.

Dosya Ekleri

• IMG_20210122_103538.jpg
    IMG_20210122_103538.jpg
    127,2 KB · Görüntüleme: 45
Evet kardeşim. Ama ben orada kristal Triss e verdim ve Ravoide hiçbir şey bilmediğimi söyledim.
Buna bir yapay zeka hatası diyebiliriz o zaman. Belki de NPC'ler Radovid ile görüştükten sonra bunu söylemek için programlandılar ve düzeltilmediler. Belki aynı şey benim başıma da geldi ama hatırlamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı