Fear12321 Picopat Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 133 Çözümler 1 6 Nisan 2025 #1 Witcher 3 oynarken bazen çok fazla drop giriyor. Neden olduğunu da anlayamadım, yardım edebilir misiniz? Bunlar oyundaki değerler. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2025
Witcher 3 oynarken bazen çok fazla drop giriyor. Neden olduğunu da anlayamadım, yardım edebilir misiniz? Bunlar oyundaki değerler.
A Alper Tuna Özen Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 288 Yer Alanya/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #2 Fear12321 dedi: Witcher 3 oynarken bazen çok fazla drop giriyor. Neden olduğunu da anlayamadım, yardım edebilir misiniz? Bunlar oyundaki değerler. Eki Görüntüle 2464156 Genişletmek için tıkla... 77 derece çok değil ama ısındığından dolayı olabilir laptop mu kullanıyorsun ? Artı 0 Eksi
Fear12321 dedi: Witcher 3 oynarken bazen çok fazla drop giriyor. Neden olduğunu da anlayamadım, yardım edebilir misiniz? Bunlar oyundaki değerler. Eki Görüntüle 2464156 Genişletmek için tıkla... 77 derece çok değil ama ısındığından dolayı olabilir laptop mu kullanıyorsun ?
KS KS Fear12321 Picopat Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 133 Çözümler 1 7 Nisan 2025 #3 Alper Tuna Özen dedi: 77 derece çok değil ama ısındığından dolayı olabilir laptop mu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum.İşlemcide sorun oldugunu düşünüyorum yavaş çalışıyor gibi. Artı 0 Eksi
Alper Tuna Özen dedi: 77 derece çok değil ama ısındığından dolayı olabilir laptop mu kullanıyorsun? Genişletmek için tıkla... Laptop kullanıyorum.İşlemcide sorun oldugunu düşünüyorum yavaş çalışıyor gibi.
A Alper Tuna Özen Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 288 Yer Alanya/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #4 Fear12321 dedi: Laptop kullanıyorum.İşlemcide sorun oldugunu düşünüyorum yavaş çalışıyor gibi.Eki Görüntüle 2464248 Genişletmek için tıkla... şarja takılıykende donma yaşıyor musun performans modunu nihaiye al Artı 0 Eksi
Fear12321 dedi: Laptop kullanıyorum.İşlemcide sorun oldugunu düşünüyorum yavaş çalışıyor gibi.Eki Görüntüle 2464248 Genişletmek için tıkla... şarja takılıykende donma yaşıyor musun performans modunu nihaiye al
KS KS Fear12321 Picopat Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 133 Çözümler 1 7 Nisan 2025 #5 Alper Tuna Özen dedi: Şarja takılıykende donma yaşıyor musun performans modunu nihaiye al. Genişletmek için tıkla... Güç planından nihaiye alıyorum ama kendisi tekrar dengeli ya da yüksek performansa alıyor çözemedim bunu. Artı 0 Eksi
Alper Tuna Özen dedi: Şarja takılıykende donma yaşıyor musun performans modunu nihaiye al. Genişletmek için tıkla... Güç planından nihaiye alıyorum ama kendisi tekrar dengeli ya da yüksek performansa alıyor çözemedim bunu.
A Alper Tuna Özen Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 288 Yer Alanya/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #6 Fear12321 dedi: Güç planından nihaiye alıyorum ama kendisi tekrar dengeli ya da yüksek performansa alıyor çözemedim bunu. Genişletmek için tıkla... şarjdan çıkarttığında alıyordur onun için ayarlardan ayarlayabiliyordun ama laptop kullanmadığım için bilmiyorum biraz kurcalarsan bulursun Artı 0 Eksi
Fear12321 dedi: Güç planından nihaiye alıyorum ama kendisi tekrar dengeli ya da yüksek performansa alıyor çözemedim bunu. Genişletmek için tıkla... şarjdan çıkarttığında alıyordur onun için ayarlardan ayarlayabiliyordun ama laptop kullanmadığım için bilmiyorum biraz kurcalarsan bulursun
KS KS Fear12321 Picopat Katılım 9 Mart 2025 Mesajlar 133 Çözümler 1 7 Nisan 2025 #7 Alper Tuna Özen dedi: Şarjdan çıkarttığında alıyordur onun için ayarlardan ayarlayabiliyordun ama laptop kullanmadığım için bilmiyorum biraz kurcalarsan bulursun. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de ekran kartı 105W ama 70W falan çekiyor bunu nasıl arttırabilirim işlemcim 55W limitli. Artı 0 Eksi
Alper Tuna Özen dedi: Şarjdan çıkarttığında alıyordur onun için ayarlardan ayarlayabiliyordun ama laptop kullanmadığım için bilmiyorum biraz kurcalarsan bulursun. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de ekran kartı 105W ama 70W falan çekiyor bunu nasıl arttırabilirim işlemcim 55W limitli.
A Alper Tuna Özen Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 288 Yer Alanya/Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2025 #8 Fear12321 dedi: Hocam bir de ekran kartı 105W ama 70W falan çekiyor bunu nasıl arttırabilirim işlemcim 55W limitli. Genişletmek için tıkla... ısındığı için güç vermiyordur yeterince ama attıgın ssde yüzde 97lerde sen bi sogutucu al laptop icin oyun oynayacagın zamanda şarj kablosu takılı oyna Artı 0 Eksi
Fear12321 dedi: Hocam bir de ekran kartı 105W ama 70W falan çekiyor bunu nasıl arttırabilirim işlemcim 55W limitli. Genişletmek için tıkla... ısındığı için güç vermiyordur yeterince ama attıgın ssde yüzde 97lerde sen bi sogutucu al laptop icin oyun oynayacagın zamanda şarj kablosu takılı oyna