77 derece çok değil ama ısındığından dolayı olabilir laptop mu kullanıyorsun ?Witcher 3 oynarken bazen çok fazla drop giriyor. Neden olduğunu da anlayamadım, yardım edebilir misiniz? Bunlar oyundaki değerler.
Eki Görüntüle 2464156
77 derece çok değil ama ısındığından dolayı olabilir laptop mu kullanıyorsun?
şarja takılıykende donma yaşıyor musun performans modunu nihaiye alLaptop kullanıyorum.İşlemcide sorun oldugunu düşünüyorum yavaş çalışıyor gibi.Eki Görüntüle 2464248
Şarja takılıykende donma yaşıyor musun performans modunu nihaiye al.
şarjdan çıkarttığında alıyordur onun için ayarlardan ayarlayabiliyordun ama laptop kullanmadığım için bilmiyorum biraz kurcalarsan bulursunGüç planından nihaiye alıyorum ama kendisi tekrar dengeli ya da yüksek performansa alıyor çözemedim bunu.
Şarjdan çıkarttığında alıyordur onun için ayarlardan ayarlayabiliyordun ama laptop kullanmadığım için bilmiyorum biraz kurcalarsan bulursun.
ısındığı için güç vermiyordur yeterince ama attıgın ssde yüzde 97lerde sen bi sogutucu al laptop icin oyun oynayacagın zamanda şarj kablosu takılı oynaHocam bir de ekran kartı 105W ama 70W falan çekiyor bunu nasıl arttırabilirim işlemcim 55W limitli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.