Witcher 3 sarmadı

bymfw4

Hectopat
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: NVIDIA Geforce GTX 1650 Ti M ---- İşlemci: AMD Ryzen 5 4600H ---- RAM: 16 GB ---- Kulaklık: Razer Blackshark V2 ---- Mouse: VXE Dragonfly R1 Pro ---- Gamepad: 8BitDo Ultimate 2.4G Hall Effect
Merhaba... Uzun zamandır hikaye oyunu arıyordum, Witcher 3'ün de indirime girmesiyle aldım. Oyunun ilk 1.5 saati sarmadı dedim iade mi etsem 2 saati geçmeden, sonra dedim ilerisi iyidir. Şu an 9 saat oynadım, baronun kızını bulmaya çalışıyorum, berbatçık kısmı. Ve hala sarmıyor oyun, ileride mi açılacak yoksa hep böyle mi? Çok övülen bir oyun ama 9. saatindeyim eğlenmiyorum.

Daha oyunun çok başındasın. DLC ler bile ayrı bir oyun olur o derece. Bence hemen salma derim.
9. saatindeyim ama... Oyunun tarzını beğenmedim bana ok hitap etmiyor, ilerle dövüş-ilerle dövüş şeklinde olması. Sürekli böyle mi oyun, açılıyor mu?

Önceki oyunları oynamadan direk witcher 3 oynama bence
Konu açmıştım. Öneriler üzerine özetlerini izleyip geçtim.

Sarmayabilir, herkesi içine çekecek bir yapısı yok kitap sonuc olarak. 3. Oyuna başlamadan ilk iki oyunun hikayesini dinleseydiniz az buçuk fikriniz olurdu oyun hakkında. Hikaye üzerinden gitmek yerine yan görevlere yogunlasmanizi tavsiye ederim, çok güzel hikayeler çıkıyor yan görevlerde.

Oyunda hikayede var yalnız. Sen pata küte olarak görüyorsan yanılıyorsun.
Hayır hikaye tabii ki var ama şu ana kadar öyle iştah açıcı bir hikayesini göremedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı